Kuva: AOP

Alleista tylytetty Hanna Sumari: Surullista, etten muka saisi olla hihattomissa vaatteissa

23.02.2017 13:00 - Anna Hopi

Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa mukana oleva Hanna Sumari ihmettelee keskustelua, joka on syntynyt hänen kehostaan TV-jakson jälkeen.

Hanna Sumari, 58, kirjoitti kokemastaan kohtelusta Apu-lehden blogiin, jossa ilmaisi näkökantaansa varsin tuohtuneeseen sävyyn.

"Ensinnäkin vihaan koko alli-keskustelua ja myös sanaa allit. Se nyt vaan on niin, että kun iho iän myötä menettää kimmoisuuttaan, niin ojentajan täytyisi olla varsin epänaisellisissa mitoissa, ollakseen pinkeä, kun kädet ovat ojennettuina sivuille. Voin sanoa, etten välitä siitä paskaakaan! Heilukoot!"

Sumari ei selvennä blogikirjoituksessa, millaista viestintäkanavaa pitkin halventavat kommentit ovat hänelle tulleet.

"Oletko huomannut, että allit näkyvät?"

Iskelmän haastattelussa nainen oli jo lauhtunut, ja suhtautui aiheeseen huumorilla.

- Palaute, minkä sain alleista, se oli hyvää tarkoittavaa, ei ilkeää. Sanottiin, että oletko huomannut, että allit näkyvät, että kannattaisiko laittaa hihaa. Se ei ollut sellaista, että älä mene sinne heiluttelemaan allejasi, hän täsmensi Iskelmän juontajalle Anna-Mari Raaskalle.

- Ajatuksena on se on kuitenkin surullista, ettei ihminen voisi olla hihattomissa vaatteissa, koska jonkun mielestä hänessä on joku höllyvä tai pehmeä osa.

Lue myös: Hanna Sumari ohjeistaa naisia: "Miehenkin persoonan tulee näkyä kodissa"

Kilpailut

Uusimmat