Kokkonen julkaisi hauskan kuvan Suomen komediateatterin kulissien takaa, mikä on kerännyt paljon ihastelua sekä hämmästelyä.
Siegfrids ja Heikkilä kertoivat Iltalehden haastattelussa, että molemmat heistä ovat menettäneet läheisensä.
Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähdään parinvaihtoviikko.
Siegfrids ja hänen tanssiopettajansa Anssi Heikkilä saivat tuomareilta 27 pistettä. Onnistunut tango sisälsi kuitenkin asioita, joista Siegfridsin äiti ei pidä.
Sykkö oli kertonut TTK-ohjelman kulissien takana, että hänestä on hienoa, että hänet tunnistetaan toisinaan Salatut elämät -sarjasta - vaikkakin rooli oli hyvin pieni.
Hietalahti tähdittää nyt Karuselli-nimistä sarjaa, jossa nähdään kohtaus Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmasta.
- Häntä kummastutti, miksi aikuiset ihmiset ostelevat piirroshahmoilla koristeltuja astioita, Siegfrids kertoi Anna-lehdelle.
Krista Siegfridsin puku repesi heti alkumetreillä, mutta lopulta nainen sai täydet pisteet tanssiparinsa Anssi Heikkilän kanssa.
Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman joutuivat jättämään Kari Kanala sekä Claudia Ketonen.
Leppilampi juonsi sunnuntai-iltana suoraa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetystä ja varoitti etukäteen, että saattaa poistua kesken ohjelman, sillä hänen vaimonsa oli synnyttämässä hetkellä millä hyvänsä.
Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä juontavat tuttuun tapaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 14. tuotantokauden.
Kiti Kokkonen osallistuu Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan yhdessä tanssinopettaja Marko Keräsen kanssa. Kokkonen kertoo, että ohjelmaan osallistuminen jännittää paljon.
Elina Gustafsson ja Ansku Bergström ovat Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ensimmäinen samaa sukupuolta oleva tanssipari. He kertovat, kuinka tanssit käytännössä toteutuvat.
Jorma Uotinen on ollut Tanssi tähtien kanssa -tuomari jo ensimmäisestä kaudesta lähtien. Hän on tullut tunnetuksi värikkäistä kommenteistaan.
Huippusuositun Tanssii tähtien kanssa -kilpailun 14. tuotantokausi alkaa elokuun lopussa.
Lehmuskoski kertoo, että käsitteli lopulta paljon nuoruutensa kiusaamiskokemuksia sekä kilpauran pettymyksiä.