Kuva: MTV

He ovat Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uudet opettajat

01.07.2024 15:15 - Sanni Seppä

Ohjelmassa aloittaa syksyllä kolme uutta tanssinopettajaa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 17. tuotantokaudella nähdään kolme uutta tanssinopettajaa, kun Mikko Matikka, Liisa Setälä ja Kastanja Rauhala hyppäävät ohjelmaan mukaan. Asiasta tiedottaa MTV. Suosikkiohjelma starttaa taas syksyllä.

Tulevalla kaudella tanssin pyörteisiin antautuvat 11 tanssinopettajaa tähtioppilaineen. Uuden kauden kilpailijoita ei ole vielä paljastettu, mutta opettajina ohjelmassa jatkavat uusien opettajien lisäksi Kerttu NieminenAnssi HeikkiläSami HeleniusMarko KeränenMatti PuroClaudia Ketonen, Valtteri Palin ja Kia Lehmuskoski. Tuomareina toimivat tuttuun tapaan Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä Jorma Uotinen, ja juontamisesta vastaavat jälleen Vappu Pimiä ja Ernest Lawson.

Voit tutustua uusiin tähtiopettajiin alta:

Mikko Matikka, 34 vuotta

(kuva: MTV)

Tanssi on kuulunut Matikan elämään jo yli neljännesvuosisadan, ja hän kilpaili ammattilaisena vuoteen 2018 asti. Tanssinopettamisen hän aloitti 16-vuotiaana, eli kokemusta opettamisestakin on jo rutkasti. Matikka kuvailee itseään empaattiseksi oman tien kulkijaksi, ja on aina valmis kehittymään ihmisenä. TTK:ssa hänelle on tärkeää löytää oppilaalleen paras oppimistapa.

"Maltan kuunnella oppilastani ja haluan antaa hänelle tilaa myös ideoida. Me tulemme harjoittelemaan ja kilpailemaan aidon ilon kautta, emmekä veren maku suussa", hän kertoo MTV:n tiedotteessa.

Liisa Setälä, 29 vuotta

(kuva: MTV)

Setälä on aloittanut tanssin 10-vuotiaana Kotkan Hyrrissä ja muuttanut 16-vuotiaana tanssin perässä Helsinkiin päästessään urheilulukioon sekä maajoukkueeseen. Hän on saavuttanut urallaan useita palkintosijoja sekä Suomessa että ulkomailla, ja hän on hallitseva kolminkertainen ammattilaisten vakiotanssien Suomen mestari. Setälä kilpailee edelleen kansainvälisesti tanssiparinsa kanssa.

"Lähestyn oppilastani hänen vahvuuksiensa kautta, samalla kehittäen häntä progressiivisesti tanssin seuraaville tasoille. Tuleva oppilaani on erittäin hauskaa seuraa. On niin hienoa saada tutustuttaa ihan muun alan ammattilainen paritanssin saloihin".

Kastanja Rauhala, 28 vuotta

(kuva: MTV)

5-vuotiaana tanssin aloittanut Kastanja Rauhala liittyy tulevalla kaudella myös TTK:n tähtiopettajien joukkoon. Rauhala on ollut ohjelman tanssiparketilla ennenkin, sillä hänet on nähty kerran aiemmin viereilevana lapsiesiintyjänä ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella.

"Nyt tuntuu, että ympyrä sulkeutuu, kun pääsen mukaan TTK:n tanssinopettajien mahtavaan joukkoon", Rauhala iloitsee.

Lue myös: Yeboyah kieltäytyi useista tv-ohjelmista, mutta uudelle TTK-kaudelle hän suostui: "Moneen on pyydetty"

Lue myös: Podcast: Vappu Pimiä kertoo TTK-kisan olleen alussa hyvin erilainen: "Joka lähetyksen jälkeen baariin"

Lue myös: VilleGalle avoimena TTK-kokemuksestaan Maria Veitolalle - teki ikävän tempun tanssiparilleen

Kilpailut

Uusimmat