Kuva: AOP

Romanttisen Pretty Woman -elokuvan alkuperäinen loppu järkyttää: Päähenkilö kuoli yliannostukseen

06.03.2017 19:30 - Senja Rapila

Pitkän väsytystaistelun jälkeen tehty elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1990.

Vuonna 2015 uutisoimme jo kerran siitä, millainen Pretty Woman -elokuvan alkuperäinen käsikirjoitus oli. Se sisälsi muun muassa huumeongelmia ja huomattavasti vähemmän romantiikkaa ja rakkautta kuin mitä legendaariseksi muodostuneessa elokuvassa lopulta oli.

Silloin ei kuitenkaan vielä kerrottu, kuinka elokuvan olisi pitänyt täysin alkuperäisen käsikirjoituksen mukaan päättyä.

(kuva: AOP)

Ennen kuin Pretty Woman -elokuvasta tuli klassikko, oli sillä vaikeuksia päästä edes tekoon. Ennen kuvausta elokuva oli nimittäin suunniteltu täysin erilaiseksi, hyvin ahdistavaksi ja synkäksi elokuvaksi.

- En voi edes kertoa teille kuinka paljon aikaa neuvotteluun meni, entinen Disneyn studion johtaja Jeffrey Katzenberg on kommentoinut.

Hän kertoo, että alunperin elokuva oli suunnattu pelkästään aikuisille, joka tarkoittaisi sitä, että mikäli elokuva olisi tehty alkuperäisen käsikirjoituksen mukaan, se olisi vähintääkin alle 16-vuotiailta kielletty.

- Käsikirjoituksena Pretty Woman oli aikuisille suunnattu elokuva Hollywood Boulevardin huorasta. Alkuperäisessä versiossa - joka oli hyvin synkkä - hän kuoli yliannostukseen, hän kertoo.

(kuva: AOP)

- Joten ihmisten vakuutteleminen siitä, että meidän tulisi tehdä se Walt Disney Co.:lla, ja että siitä tulisi satu ja prinsessatarina, monilla oli vaikeuksia nähdä se sellaisena. Mutta kuten he sanovat, loppu on historiaa.

Lähde: Page Six

Lue myös: Jennifer Lopez paljasti ikimuistoisimman leffasuudelmansa - ei ollut kumpikaan ex-miehistä

Lue myös: Disneyn Kaunotar ja hirviö -animaatio viittasi useassa kohtaa AIDSiin - syy koskettaa

Lue myös: Kaunotar ja hirviö -elokuvassa monta yllätystä - varo juonipaljastuksia!

Kilpailut

Uusimmat