Kuva: AOP

Kehohäpeästä kärsinyt Hanna Sumari Anna-lehdessä: "Korvieni välissä olen ollut aina lihava"

09.03.2017 08:57 - Anna Hopi

Tanssi tähtien kanssa -ohjelmassa nähty Hanna Sumari, 58, sai ulkonäöstään ikävää kommentointia.

Hanna Sumari oli 9-vuotias, kun hänen äitinsä laittoi hänet laihdutuskuurille. Vanhin sisko oli menossa naimisiin, ja pikku-Hanna oli häissä morsiusneitona. Hän söi pelkkiä munakkaita häihin asti, ja juhlia varten ostettu kokoa liian pieni mekko mahtui ylle. Tapahtuma jätti Sumariin epävarmuuden. Hän on kiinnittänyt näihin päiviin asti huomiota kokoonsa ja painoonsa.

- Kun katson peilikuvaani, olen mielestäni aina lihava. Ja silti, kun katson vanhoja kuvia itsestäni, huomaan, että olen ollut ihan normaalin kokoinen monta kertaa silloinkin, kun olen pitänyt itseäni ylipainoisena, hän kertaa Anna-lehden haastattelussa.

Hän sanoo olevansa jojo-laihduttaja, joka on lihonut ja laihduttanut monta kertaa elämässään. 58-vuotias nainen sanoo olleensa neljä vuotta sitten ensimmäisen kerran oikeasti tyytyväinen kehoonsa, kun harrasti fustra-treenejä henkilökohtaisen valmentajan ohjeilla.

"Vaihdevuodet pakottivat muutokseen"

Nyt hän ei ole ythä timmissä kunnossa, ja koki siksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman myötä tulleet kritiikit alleista ja ulkomuodosta ikävinä. Hanna sanoo, että toive litteästä vatsasta taitaa olla vain unelmaa. Hän kokee, että on tärkeää oppia hyväksymään itsensä - varsinkin, kun on kolmen tyttären äiti. Sumari sanoo, että pahinta omassa epävarmuudessa on ollut se, kun lapset ovat nähneet äidin kehohäpeän.

Vaihdevuodet ovat aiheuttaneet sen, että Sumari on alkanut kuunnella enemmän kehoaan ja olla lempeämpi itselleen. Hän yrittää paraikaa välttää pakkosuorittamista ja levätä myös tarpeeksi.

Lähde: Anna.

(kuva: AOP)

Lue myös: Alleista tylytetty Hanna Sumari: Surullista, etten muka saisi olla hihattomissa vaatteissa

Kilpailut

Uusimmat