Kuva: AOP

Maajussille morsian -sarjaa juontava Vappu Pimiä: "Teen kaikkeni, jotta rakkautta löytyy"

23.03.2017 14:08 - Anna Hopi

Pimiä sanoo, että uudet maajussit ovat jo herättäneet kiinnostusta sosiaalisessa mediassa.

Maajussille morsian -ohjelmassa nähdään tänä vuonna juontajana Vappu Pimiä, joka on tuttu ääni myös Radio Novan Vapun Valtakunta -ohjelmasta. Ohjelman kymmenes tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2017. Pimiä kertoi olevansa innoissaan pestistään.

- Tässä ohjelmassa pääosassa ovat maajussit ja -jussittaret. Siitä aion pitää kiinni, ja kunnioittaa sitä. Ehkä sellaista lisää toivon ohjelmaan, että kun itse olen toimittajataustainen ja utelias, haluaisin saada heidät avautumaan ja kertomaan itsestään lisää ohjelmassa, Vappu intoili.

- Se on se oma kulma, jolla tätä teen. Rakastan samaa myös radiossa, että ihmiset kertovat tarinoitaan. Ja kyllä kaikkeni aion tehdä, jotta tällä kaudella rakkautta löytyy! Se on missioni. Olen ollut casting-vaiheessa aktiivinen ja olen Salon seudullakin ahdistellut tuttuja maanviljelijöitä, että jos on sinkkukavereita, vinkatkaa minulle. Sieltä ei tainnut kukaan päätyä mukaan. Olen yrittänyt kantaa korttani kekoon.

Miltä maajussi-miehet näyttävät Vapun omaan silmään?

- Jos sinkkunainen olisin, siellähän sukat pyörisivät jalassa. Nämä ehdokkaat ovat ihania, mielettömiä maajusseja. Kun seurasin sosiaalista mediaa, huomasin et ihmiset kommentoivat, että keitä nuo miesmallit ovat, hän nauraa.

- He ovat selvästi hyviksiä ja sympaattisia. Sydämeni pohjasta toivon, että kaikki heistä löytävät jonkun hyvän tyypin elämäänsä.

(kuva: Mikko Räsänen)

Vapun Valtakunta klo 10 - 14 perjantaisin  Radio Novalla.

Kilpailut

Uusimmat