Paula Vesala pitää lapsen kanssa Suomessa vierailua tärkeänä: Täällä lapsista tulee rohkeita

17.05.2017 17:15 - Senja Rapila

Suomalaisartisti pitää tärkeänä sitä, että lapsi saa Suomessa liikkua vapaammin, kuten mennä metsään leikkimään ilman valvovaa aikuista.

Tällä hetkellä Yhdysvalloissa asuva Paula Vesala, 35, puhui tänään Radio Novan Aamun haastattelussa muun muassa lapsen kasvattamisesta ulkomailla ja kotosuomessa.

Keskustelun ohella Radio Novan Aamun juontaja Aki Linnanahde kommentoi, että Duudsoni Jukka Hildén muun muassa pitää tärkeänä sitä, että vaikka hän asuukin ulkomailla, on aina välillä aika tulla Suomeen nauttimaan järvestä ja mökkisaunasta.

Vesala on Hildénin kanssa samoilla linjoilla kun Aki kysyi, kuinka suuressa arvossa lapsen kasvatusta hän pitää näitä asioita.

- Ihan h*lvetin tärkeäksi siinä mielessä, että täällä annetaan lapselle myös vastuuta. En tarkoita sitä että lapsi jätettäisi heitteille, vaan sitä, että lapsi pääsee liikkumaan erilailla, että sitä ei taluteta joka paikkaan. He saavat mennä metsään leikkimään tai he saavat telttailla kotipihassa, Vesala kertoo Radio Novan Aamun haastattelussa.

- Silleen, että se ei ole sellaista hysteeristä. Siitä tulee mielestäni eri tavalla rohkeita lapsia, kun ei taluteta joka paikkaan ja valvota haukkana.

Vesala kuitenkin summaa, että viihtyy vielä toistaiseksi Yhdysvalloissa poikansa kanssa.

Voit kuunnella koko haastattelun yläpuolelta. Voit kuunnella koko lapsenkasvatus-kohdan haastattelusta alkaen kohdasta 05:04.

Aki Linnanahde ja Minna Kuukka Radio Novassa arkisin klo 6-10. Seuraa heitä Radio Novan Aamun Facebook-sivulla, jonka löydät täältä. (kuva: Senja Rapila)

Vesala on myös aiemmin puhunut isättömyydestä avoimesti. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Vesalan entinen aviomies Lauri Ylönen kertoi hiljattain, ettei pidä avioeroa epäonnistumisena. Viime vuonna eronnut pariskunta on Ylösen mukaan vielä hyviä ystäviä. Voit lukea koko Ylösen haastatteluun liittyvän artikkelin täältä.

Kilpailut

Uusimmat