Kuva: Senja Rapila

Saara Aalto julkisuuden varjopuolista: "Suomessa vain pysyttelen hotellissa"

14.06.2017 12:45 - Iiro Myllymäki

Saara Aalto kertoo brittihaastattelussa, että hänen täytyy Suomessa miettiä tarkkaan, missä voi liikkua.

Uutisoimme eilen X Factorin palaavan Suomen televisioon. Yhtenä kilpailun neljästä tuomarista nähdään Saara Aalto, joka sijoittui toiselle sijalle viime vuonna Ison-Britannian X Factorissa. Tulevan tuomaripestin tiimoilta brittiläinen Daily Mail -lehti on nyt haastatellut Aaltoa, joka kertoo haastattelussa muun muassa tulevista hääsuunnitelmistaan.

Nykyään Lontoossa asuva Aalto kihlautui naisystävänsä Meri Sopasen kanssa viime elokuussa. Nyt Aalto kertoo Daily Mailille, että hänen urakiireensä pakottavat naisia siirtämään häitä eteenpäin.

- Halusimme häät ensi vuodelle. Mutta nyt on varmaan jo liian myöhäistä järjestää niitä. Meillä ei ole aikaa suunnitella niitä! Aalto kertoo.

Sen verran Aallolla on visiota häistä, että hän suurin piirtein tietää, millaisen hääpuvun haluaa. Nainen ei halua mennä naimisiin prinsessaluomuksessa toisin kuin hänen spektaakkelimaisista esiintymisasuistaan voisi päätellä.

- Kun olin nuorempi, kuvittelin, että minulla olisi häissä valtava prinsessamekko. Sitten kasvoin ja tulin vanhemmaksi. Haluan puvun olevan elegantti ja yksinkertainen eikä mikään hullu asu, Aalto sanoo.

Saara Aalto esiintyi huhtikuussa Hartwall Arenalla omassa konsertissaan. (kuva: AOP)

"En voi mennä mihinkään Suomessa"

X Factor -menestyksen myötä Saara Aalto on ollut julkisuuden pyörityksessä enemmän kuin koskaan ennen. Tähän liittyy naisen mukaan myös varjopuolia.

- En voi mennä mihinkään Suomessa. Lontoossa tilanne ei ole niin paha, mutta Suomessa en voi mennä ravintoloihin enkä kauppaan. Pysyttelen vain hotellissani. Sellaista ei tule ajatelleeksi ennen kuin se osuu omalle kohdalle. Täytyy ajatella, mihin voi mennä.

Aalto paljastaa haastattelussa, ettei ole puhunut X Factor -mentorinsa Sharon Osbournen kanssa sitten alkuvuoden. Hän on kuitenkin ympäröinyt itsensä huipputiimillä, johon kuuluu muun muassa Kylie Minoguelle ja Spice Girlsille kappaleita kirjoittaneita biisintekijöitä. Studiossa on ahkeroitu jo pitkään, ja Aalto tietää, millaisen X Factorin jälkeisen ensisinglen hän haluaa julkaista.

- Haluan ensimmäisen singlen näyttävän minusta hauskan puolen. Se tulee olemaan nopea kappale. Ei purkkapoppia, vaan vähän erikoinen, Aalto kuvailee.

Lue myös: Saara Aalto yllättää: Uutta musiikkia Grammy-palkitun huipputuottajan kanssa!

Lue myös: Huh mikä show! Katso upeat kuvat Saara Aallon areenakeikalta

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat