Kuva: Mikko Räsänen

Anna: Vappu Pimiä hävisi sijoittamansa suuren rahasumman

27.07.2017 08:56 - Anna Hopi

Pimiä sijoitti epäonnisesti luomuruoka-yritykseen.

Juontaja Vappu Pimiä kertoo uusimmassa Anna-lehdessä nousseensa menestykseen omaa intuitiotaan kuuntelemalla. Joskus sisäinen ääni on kuitenkin johtanut naista myös harhaan. Pimiä oli muutama vuosi sitten kiinnostunut luomuruokaan erikoistuneesta yrityksestä ja sijoitti siihen rahojaan.

Oma mies Teemu Huuhtanen varoitteli säästöjen sijoittamisesta, mutta Vappu ei kuunnellut. Kävi niin, että yritys ajautui konkurssiin ja hän menetti sijoittamansa varat.

- En halua kertoa tarkkaa määrää, mutta minun mittakaavassani menetin merkittävän summan rahaa. Säästöjeni menetys oli minulta epäonnistuminen, sillä olen aina tarkka raha-asioistani. Ne ovat minulle tärkeitä. Se, että voin ostaa kaupasta, mitä haluan, tuo minulle turvallisuuden ja vapauden tunnetta, Pimiä kertoo lehdessä.

Pimiä muuttui tapauksen jälkeen varovaisemmaksi talousasioissa, eikä enää lähtisi niin herkästi sijoittamaan. Tilanne opetti myös kuuntelemaan oman aviomiehen neuvoja paremmin. Hän sanoo, että yrittää käsitellä rahaa tulevaisuudessa niin, että edessä olisi turvallinen tulevaisuus.

(kuva: AOP)

Lähde: Anna.

Lue myös: Vappu Pimiä harvinaisessa yhteiskuvassa miehensä kanssa: "Pussailuloma"

Kilpailut

Uusimmat