Kuva: AOP

Salkkareissa Lindaa esittävä Monika Lindeman: "Raskauden kanssa piti käydä sisäinen kamppailu"

18.08.2017 20:15 - Katariina Auvinen

Lindeman paljasti kesäkuussa odottavansa vauvaa. Perheenlisäystä piti kuitenkin miettiä monelta kantilta.

Salattujen elämien uusin kausi starttaa aivan piakkoin. Rikostutkija Linda Eerikäistä sarjassa esittävä Monika Lindeman, 31, ilmoitti kesäkuussa odottavansa lasta. Lindeman on naimisissa brittiläisen, Darren McStayn, kanssa. Näyttelijä kertoo, että hänellä on odottava tunnelma perheen pienokaisen suhteen. Ennen raskautta, hän myöntää miettineensä lapsen hankkimista pitkään. 

-Kun on päälle kolmekymppinen naisnäyttelijä Suomessa ja vielä freelancer, niin sitä mietti pitkään, voiko tähän perhekelkkaan lähteä. Sitä piti käydä sellainen sisäinen kamppailu itsensä kanssa. Minulla on ollut 2,5 vuotta kiinnitys Salatuissa Elämissä, mutta silti sitä miettii tulevia työnäkymiä, Lindeman kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Hän kertoo, että tieto hänen raskaudestaan otettiin hyvin vastaan Salattujen elämien studiolla. Sitä hän ei vielä paljasta, miten hänen hahmonsa tulee sarjasta poistumaan. Lindeman kuitenkin sanoo, että Linda Eerikäinen tulee poistumaan hyvin luonnollisella tavalla. 

Lindeman on ollut kiireinen myös nettisarjan kanssa, mutta hän on ehtinyt lomaillakin. Lomalla tie vei hänet perheineen näyttelijän entiseen kotikaupunkiin, Lontooseen. 

-Opiskelin ja työskentelin Lontoossa yhteensä viisi vuotta. On ollut ihana palata Suomeen, mutta meillä on aina toinen perhe Briteissä mieheni takia. Vierailemme hänen kotimaassaan ja perheen luona muutaman kerran vuodessa, Lindeman kertoo. 

Hän ei pidä mahdottomuutena palata joskus vielä Lontooseen asumaan, jos työnäkymät eivät valaistu Suomen päässä. Hän kuitenkin kertoo elävänsä nyt päivät ja viikot kerrallaan. 

Lue myös: Salatut elämät -tähdet paljastavat: Hauskin julkisella paikalla kuvattaessa sattunut tilanne

Kilpailut

Uusimmat