Kuva: Fotolia

MTV: Uudet Ensitreffit alttarilla -osallistujat esittelyssä!

01.09.2017 12:18 - Anna Hopi

Suosittu Ensitreffit alttarilla -ohjelma jatkuu 5. syyskuuta AVA-kanavalla.

Neljännellä tuotantokaudella Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on mukana entistä määrätietoisemmin koko elämän parisuhdetta etsiviä ihmisiä. Kuusi sinkkua etsii jälleen rakkautta ja antavat yhden elämänsä ison valinnan asiantuntijoiden käsiin. Katso alta tämän kauden osallistujat.

Aliisa

(kuva: MTV)

Aliisa on 26-vuotias valovoimainen ja puhelias luonnonlapsi. Hän on ammatiltaan fysioterapeutti, ja nauttii haastavasta työstään lasten ja nuorten parissa. Aliisa toivoo aviopuolisoksi luotettavaa ja reipasta miestä.

Mari

(kuva: MTV)

38-vuotias Mari on kotoisin Joensuusta, opiskellut Lontoossa ja asettunut sittemmin Helsinkiin. Hän työskentelee markkinoinnin parissa matkailuyrityksessä. Kotinsa Mari jakaa Uno-nimisen chihuahuan kanssa.

Johanna

(kuva: MTV)

Johanna on 32-vuotias turkulainen tradenomi, joka työskentelee vakuutusasiantuntijana. Vapaa-ajalla Johanna lenkkeilee ja tapaa ystäviään, kummilapsiaan ja perhettä.

Petri

(kuva: MTV)

Petri on 40-vuotias espoolainen IT-firman kehitys- ja tukitehtävissä työskentelevä mies. Urheilu kuuluu vahvasti Petrin päivittäiseen elämään: hän treenaa kuudesti viikossa ja pyöräilee työmatkat.

Esa

(kuva: MTV)

Puhelias Esa on 29-vuotias savolaismies, jolla on huumori herkässä. Hän asuu itse remontoimassa kodissaan kolmen koiransa kanssa. Liikkuminen on Esalle tärkeää, ja hän harrastaakin monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja.

Markus

(kuva: MTV)

Porvoolainen 39-vuotias Markus työskentelee sosiaaliohjaajana. Vapaa-ajalla mies on mukana ay-toiminnassa ja soutaa kirkkovenettä. Rinnalleen Markus etsii itsestään huolta pitävää, naisellista naista.

Radio Nova etsii yhdessä Ensitreffit alttarilla -ohjelman kanssa kaikkien aikojen suurimpia rakkauslauluja. Mikä laulu tuo mieleesi spesiaalin hetken? Äänestä biisisuosikkiasi täällä.

Lähde: MTV.

Lue myös: https://www.radionova.fi/kilpailut/radio-nova-ja-20-suurinta-rakkauslaulua-674

Kilpailut

Uusimmat