Kuva: AOP

Tuukka Temoselta uusi elokuva - pääosassa Mikko Nousiainen

08.09.2017 07:33 - Reija Saarinen

Elokuvan kuvaukset alkavat 2. lokakuuta.

Apulanta-yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Tuukka Temonen ohjaa toisen pitkän elokuvan. Teit meistä kauniin -elokuvan jälkeen hän siirtyy hieman toisenlaiseen maailmaan.

Tuleva Valmentaja-elokuva kertoo menestyksen nälästä, riskien ottamisesta sekä miljardin euron liikeideasta. Elokuvan pääosassa nähdään muun muassa Levottomat-elokuvasta tuttu Mikko Nousiainen. Hänen lisäkseen elokuvaa tähdittävät muun muassa Jaana Saarinen, Jarkko Lahti, Riku Nieminen sekä Iiro Panula.

Elokuvan tarina kulkee läpi viisi vuosikymmentä ja mm. herättää eloon legendaarisen tv-show:n Hyvät, pahat ja rumat.

- Ristiriita on elintärkeä näyttelijälle. Ilman sitä ei ole välineitä tai mahdollisuuksia ilmaista mitään muuta, kuin kädenlämpöistä ilmaa. Kun suomalainen bisnesmaailma asettaa raamit missä kertoa matka addiktioidensa kanssa painivasta hahmosta, niin kyseessä on joko ammatillinen itsemurha tai mahdollisuus kertoa ja löytää jotain merkittävää sekä itsestä, että ihmisistä yleensä. Tulta päin siis, Mikko Nousiainen toteaa tiedotteessa.

Elokuvan kuvaukset alkavat 2. lokakuuta Kouvolassa.

- Kouvolassa on vieläkin nähtävissä klassiset vanhan rahan piirteet ja se sopii erittäin hyvin suomalaisen nousukauden yrittämisen kuvauspaikaksi, Temonen kuvailee.

Valmentajan ensi-ilta on 19.9.2018.

Lue myös: Apulanta-elokuva paljastaa karun puolen Tuukka Temosesta: "Onhan tämä ollut itsensä ruoskimista"

Lue myös: Arvostelu: Teit meistä kauniin on elokuva, joka onnistuu koskettamaan

Kilpailut

Uusimmat