Kuva: Mikko Räsänen

Miss Suomi -finalisti Beatan isä on plastiikkakirurgi - "On hyvä olla luonnollisesti kaunis"

10.09.2017 18:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 1 614 kertaa

Beata Papp, 22, ei koe itse tarvetta mennä kauneusleikkaukseen.

Yksi tämän vuoden Miss Suomi -finalisteista on 22-vuotias kuopiolainen Beata Papp. Taitoluistelijakaunotar on asunut viimeisimmät kymmenen vuotta Kanadassa, minne hänen perheensä muutti isän töiden perässä. Pappin isä työskentelee plastiikkakirurgina.

Missikisojen yhteydessä on jo vuosien ajan puhuttu plastiikkakirurgiasta ja sen sallittavuudesta. Miss Suomi -kilpailun nettisivuilla linjataan, että ”kauneusleikkauksiin suhtaudutaan varauksellisesti”. Suomesta onkin totuttu lähettämään kansainvälisille missiestradeille luonnollista kauneutta, toisin kuin monista muista maista.

Beata Pappilla on salliva suhtautuminen plastiikkakirurgiaan.

- On kaikkien oma valinta, jos haluaa leikkaukseen mennä. Plastiikkakirurgia ei ole pelkästään esteettistä. Isänikin on enemmän töissä palovammapolin puolella. Onhan plastiikkakirurgiasta todella paljon hyötyäkin ihmisille, Papp kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

(kuva: Nadi Hammouda)

Nainen ei koe tällä hetkellä mitään tarvetta plastiikkakirurgialle omalla kohdallaan, mutta ei täysin sulje kauneusleikkauksen mahdollisuutta pois tulevaisuudessa.

Plastiikkakirurgian asema kotimaisilla ja kansainvälisillä missimarkkinoilla herättää Pappissa ristiriitaisia tuntemuksia. Toisaalta hänestä on hieman epäreilua luonnollisia kaunottaria kohtaan, että Miss Universum -kilpailussa kauneusleikkausten avulla jyrätään kärkikahinoihin. Toisaalta hän ei lähtisi välttämättä muuttamaan suomalaisen missiorganisaation virallista suhtautumista kauneusleikkauksiin.

- Onhan se hyvä olla luonnollisesti kaunis, Papp sanoo.

Lue myös: Miss Suomi -finalistit julkistettiin - katso kuvat kymmenestä kaunottaresta!

Lue myös: Miss Suomi -finalistit joutuivat median hampaisiin - katso kuvat tilanteesta

Arvostele artikkeli

Kuuntele Iskelmää puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat