Janne Porkka Onnenpyörän juontajavalinnasta: Viimeisiä ohjelmia, joita Jeti ei ole vielä juontanut

04.10.2017 16:59 - Henna Koste

Onnenpyörän uusia jaksoja juontaa Jethro Rostedt.

Legendaarinen visailuohjelma Onnenpyörä palaa ruutuun ensi keväänä TV5-kanavalla. Takavuosina suosikkisarjaa juonsi Janne Porkka, mutta nyt miehen saappaisiin hyppää toinen supliikki turkulainen: Jethro Rostedt. Avustajana toimii Sara Sieppi

Ohjelmassa kilpailijoiden tulee arvuutella sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja. Takavuosien hulluimmat arvaukset elävät yhä YouTubessa. Radio Novan Iltapäivän Anssi Honkanen ja Niina Backmania tuurannut Heidi Suomi pirauttivat Janne Porkalle. Mies kuulee pätkän ohjelmasta, jossa kilpailijan vastaus ei mene aivan putkeen.

- Ketään ei ollut tarkoitus nolata, mutta jos positiivisessa valossa sattui kämmi, ne yleensä säilytettiin, Porkka paljastaa.

Mies kommentoi uutta juontajavalintaa radiolähetyksessä.

- Onnenpyörän juontajan saappaat on helppo täyttää, ja takki, sillä sehän on jo neljä numeroa isompi Jethrolla. Onnenpyörä taitaa olla niitä viimeisiä ohjelmia Kymmenen uutisten lisäksi, joita Jeti ei ole vielä juontanut, joten ilman muuta kannatan Jethron valintaa, Porkka veistelee.

Voit kuunnella Janne Porkan koko haastattelun otsikon alla olevaa kuvaa painamalla.

Radio Novan Iltapäivä ma-to klo 14-18.

Radio Nova ja Voice.fi kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Jethro Rostedt juontaa Onnenpyörän - TV-visailussa mukana Sara Sieppi

Kilpailut

Uusimmat