Kuva: Mikko Räsänen

IS: Katri Helena surullisena Jari Sillanpään huumekohusta - "Toivon, että saa elämänsä järjestykseen"

14.10.2017 11:00 - Iiro Myllymäki

Katri Helena kertoo Ilta-Sanomille tuntemuksistaan ystävänsä huumekohusta.

Kuukausi sitten suosikkilaulaja Jari Sillanpää jäi Helsingissä kiinni huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisesta. Hänen autostaan löydettiin metamfetamiinia. Syntyi valtaisa kohu, ja Sillanpää on kommentoinut huumekäryä seuranneen ajan olleen hänen elämänsä hankalinta. Pääset lukemaan lisää Sillanpään tuntemuksista tästä jutusta.

Nyt Sillanpään vanha ystävä ja artistikollega Katri Helena on kommentoinut huumekohua Ilta-Sanomille. Haastattelun mukaan uutinen huumekärystä sai Katri Helenan surun valtaan.

- Jari on todella lahjakas esiintyjä ja hyvä laulaja. Toivon, että hän saa elämänsä järjestykseen. Hänen upeaa laulunlahjaansa ei saa näin tuhlata, Katri Helena kommentoi Ilta-Sanomille.

Sillanpään ensimmäisessä julkitulossa kohun keskellä hän kommentoi Facebookissa, että intohimoisen luonteensa vuoksi hän hakeutuu helposti uusien kokemusten pariin. Katri Helena tiedostaa, että artistielämän hektisyys saattaa ajaa ihmisiä energisoimaan itseään päihteiden avulla. Itse Katri Helena ei ole näin tehnyt eikä suosittele sitä kenellekään.

- Toki meillä kaikilla on työminä ja yksityinen minä, mutta kyllähän pitäisi voida rentoutua ilman päihteitä. Minulle liikunta on hyvää päihdettä, Katri Helena kertoo.

Lue myös: Katri Helena julkisesta roolista: "Artistille ei saa nousta pissa päähän"

Lue myös: Jari Sillanpää pelkää huumekohun vaikuttavan uraansa - "Yritän tästä kasata itseni"

Lähde: Ilta-Sanomien paperiversio

Kilpailut

Uusimmat