Kuva: AOP

Veeti Kallio korvaa Tomi Metsäkedon Mamma Mia! -musikaalissa

29.11.2017 13:50 - Anna Hopi

Kallio esittää musikaalissa Samin roolin.

Laulaja Tomi Metsäketo sai aikaisemmin tänä syksynä potkut Tähdet, tähdet -ohjelmasta ja roolistaan Mamma Mia! -musikaalissa. Syynä olivat ahdistelusyytökset. Metsäkedon piti esittää musikaalissa Samin roolia, ja hänelle etsittiin korvaajaa pidemmän aikaa.

Nyt rooliin on valittu laulaja Veeti Kallio.

– Maailman ihanin nainen pyysi minut kanssaan katsomaan MAMMA MIA! -elokuvaa ja hullaannuin hyvän fiiliksen leffaan täysin. Elokuvassa Samin roolin esitti Pierce Brosnan, ja minä olen varsin erilainen tyyppi. Se, millainen Suomen Sam onkaan, on tultava katsomaan ja kokemaan – luvassa on mukaansatempaava irtiotto arjesta jokaiselle katsojalle, Kallio lupaa tiedotteessa.

Kallio tunnetaan teatterilavoilta, TV-ohjelmista ja elokuvista. Mies on nähty esimerkiksi Les Misérablesissa ja Rock of Agesissa. Aikaisemmin Kallio esitteli tanssitaitojaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

– Nyt näyttelijäkaartimme on täydellinen! Veeti Kalliosta ja Donnaa näyttelevästä Laura Voutilaisesta tulee upea, voimakas ja unohtumaton pari. Meillä oli useita lahjakkaita näyttelijöitä koe-esiintymässä rooliin, mutta Veeti nousi ylitse muiden. Hän myös tuo rooliin uudenlaista särmää, kertoo yksi musikaalin tuottajista, Johan Storgård.

Mamma Mia -musikaalin ensi-ilta on toukokuun 4. päivä ensi vuonna.

Lue myös: Tomi Metsäketo Pasilan poliisitalossa - Maria Veitolan kirjoitus poliisille

Lue myös: Maria Veitola Tomi Metsäketo -kohusta: "Tunnen sydämessäni tehneeni oikein"

Lue myös: Veeti Kallio: Tatuointien merkitys on muuttunut vuosien varrella

Kilpailut

Uusimmat