Kuva: Mikko Räsänen

Tähdet, tähdet -esitys pelotti Elias Kaskista - soitti keskellä yötä ystävälleen

10.12.2017 13:15 - Anna Hopi

Laulaja vietti unettoman yön ennen esiintymistään.

Tähdet, tähdet -kilpailun ratkaiseva finaalijakso nähdään tänä iltana MTV-kanavalla. Jaksossa kilpailevat Elias Kaskinen ja Jannika B. Syksyn aikana molempien artistien heittäytymiskyky on saanut kiitosta ohjelmassa. Kaskiselta muistetaan erityisesti leffatunnarijakson Circle of Life -esitys, jonka aikana hänet nähtiin suorassa lähetyksessä leijona-asussa.

Hän myöntää, että tuo esitys oli suurin riski, jonka hän otti Tähdet, tähdet -kilpailun aikana.

- Leijonakuningas-veto oli sellainen, joka pelotti. Minulle tuli idea nykytanssia tanssivasta leijonasta, ja se nauratti minua todella paljon. Päätin seurata sitä tunnetta. Esitys lähti rakentumaan. Meillä on kameratreeni torstaisin, ja käydään esitys läpi. Silloin kukaan ei hirveästi nauranut - kaikki olivat silleen, että nyt on outo, Kaskinen kertoo.

- Muistan, että sinä yönä valvoin pitkään ja aamuyön pikkutunneilla soittelin frendille silleen, että nyt mennään metsään. Olin varma, että se menee jengiltä ihan ohi, ja ohjelman tekoni loppuu sinä sunnuntaina. Ystävä kannusti minua, että ihmiset tajuavat huumorintajuni. Löysin taas itsevarmuuden, tein esityksen ja se meni hyvin - se oli niin palkitsevaa. Voitin suuren pelkoni.

Kaskinen piti itse esityksestä, koska siinä ei tehty huumoria kenenkään kustannuksella, vaan huumori oli hyväntahtoista. Nykytanssia tanssiva leijona nähtiin viime viikon perjantaina Elias Kaskisen ja Päivän Sankarien keikalla Virgin Oilissa.

- Esitimme Tähdet, tähdet -potpurin esityksessä. Sen alussa revin leijonapuvun niskaan ja menin sen kanssa lavalle. Jengi oli fiiliksissä. Samaa vitsiä ei voi kertoa montaa kertää, joten pitää miettiä tuleeko leijona mukaan tuleville keikoille, Kaskinen pohtii.

Katso Elias Kaskisen rakastettu Leijonakuningas-esiintyminen alta.

Lue myös: Elias Kaskinen, 25, rakastumisesta: "Koko elämäsi pyörii toisen ihmisen ympärillä"

Kilpailut

Uusimmat