Kuva: AOP

Prinssi William ja Kate Middleton ovat rikkoneet usein kuninkaallista protokollaa - lue miten

16.12.2017 21:15 - Susanna Karttunen

Moderni pari tekee monet asiat eri tavoin, kuin hovissa on yleensä tapana.

Vastikään Suomessa vieraillut prinssi William on vaimonsa Kate Middletonin kanssa rikkonut useita kertoja kuninkaallista protokollaa. Vaikka Cambridgen herttua ja herttuatar kuuluvat Britannian hoviin, eivät he pelkää tehdä asioita myös perinteiden vastaisesti. Onneksi heidän sääntörikkeensä on otettu yleisesti hyvin vastaan.

Good Housekeeping -sivusto listasi asiat, jotka rakastettu pari on tehnyt erilailla kuin kuninkaallisilla on yleensä tapana.

1. William ja Kate opiskelivat yliopistossa. Yliopistossa tavanneet William ja Kate viettivät seurusteluvuosinaan varsin tavallista elämää. Jos Katesta tulee joskus kuningatar, on hän Englannin ensimmäinen kuningatar, jolla on yliopistotutkinto.

2. He asuvat Lontoon ulkopuolella.

3. Heidät voi nähdä samoissa asukokonaisuuksissa monta kertaa.

4. William ja Kate ovat vahvasti läsnä lastensa kasvatuksessa. Perinteisesti kuninkaallisten lasten kasvattamisessa ovat pääroolissa lastenhoitajat.

5. He julkaisevat netissä usein kuvia lapsistaan.

6. Kate ei ole aristokraatti eli hän ei ole yläluokkaisesta perheestä, niin kuin yleensä on tapana.

7. Katen ja Williamin neljä-vuotias George-poika on jo tavannut ulkomaiden suuria johtajia. Hämmennystä herätti tapaus, jossa George pääsi tapaamaan presidentti Obamaa, mutta hänen isovanhempansa Charles ja Camilla eivät.

8. He eivät välttele julkisia hellyydenosoituksia. Toisin kuin esimerkiksi prinssi Phillip tai kuningatar Elizabeth, Williamin voi nähdä halaavan Katen kanssa julkisella paikalla.

9. He tuntuvat aidosti rakastavan toisiaan.

Lue myös: Prinssi Williamin vierailu Suomessa sekoitti suomalaisten päät - katso videot kohtaamisista

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat