Kuva: Senja Rapila

Michael Monroe rakastuneena Me Naisissa: "Vaimollani ja minulla on loistava suhde"

15.01.2018 15:15 - Senja Rapila

Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2003 lähtien.

Rokkari Michael Monroe, 55, on matkustaunut elämänsä aikana runsaasti työnsä puolesta. Me Naisille muusikko kertoo, että reissaava elämäntyyli ei rasita parisuhdetta, koska tarvittaessa vaimo Johanna kyllä kulkee mukana. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2003. 

– Olen erittäin onnellinen. Vaimollani ja minulla on loistava suhde. Vaimo kiertää aina rundilla mukana. Yleensä hänen äitinsä tai yksi ystävämme tulee meille kiertueiden ajaksi asumaan ja hoitamaan kissoja. Jos ei saada kissanhoitajaa, vaimoni Johanna jää kotiin. Muutoin hän tulee kaikkialle, Monroe kertoo Me Naisille.

Monroelle kissat ovat perheenjäseniä, kuin ihmisiä. Me Naisissa Monroe kertoo, että pariskunnalla on kaksi kissaa, Nupu ja Lumi.

– Koko elämäni minulla on ollut kissoja. Minulla oli pikkupoikana Nupu Nalle, jolla oli aivan samanalainen turkki kuin Nupulla, lyhytkarvainen ja harmaa. Hän on käsittämätön ja uskomaton kissa, jota ei haluaisi ikinä menettää. Eläimet ovat ihania, kun ne on niin vilpittömiä. Nupukin on kuin ihminen.

(kuva: Senja Rapila)

Lähde: Me Naiset

Lue myös: Michael Monroe: Luulin, etten toivu enää koskaan

Lue myös: Michael Monroe ylistää Saara Aaltoa: "Kukaan ei ole tullut lähellekään hänen lahjakkuuttaan"

Lue myös: Michael Monroe: "Olen tavannut paljon maailmankuuluja tähtiä, jotka ovat mänttejä"

Lue myös: Michael Monroe tulevasta X Factor -pestistä: "Haluan valmentaa, en arvostella"

Kilpailut

Uusimmat