Kuva: YouTube

Salkkarit-näyttelijän 14 vuoden avioliitto päättyi eroon: "Emme halunneet omistaa enää edes toisiamme"

22.01.2018 16:45 - Senja Rapila

Irina Vartia näyttelee suosikkisarjassa Monica Mustavaaraa.

Salkkarit-suosikkiohjelmaa tähdittävä näyttelijä Irina Vartia, 37, on eronnut aviomiehestään 14 yhteisen vuoden jälkeen. Muun muassa Ilta-Sanomat kertoo, että avioerohakemuksen ensimmäinen osa jätettiin joulukuun alussa Pirkanmaan käräjäoikeuteen.

Kirjoituksesta selviää, että pariskunta on kyllästynyt ulkopuolisten spekulaatioihin erosta ja Vartia on nyt selvittänyt eronsa syitä faneilleen omalla Instagram-tilillään.

"Kesän korvalla totesimme, että emme halunneet enää omistaa; taloamme, tavaroitamme, tai edes toisiamme. Rakkaus ei lopu, vaikka sen muoto muuttuu. Polut risteävät ja uusia syntyy. Hyeenat räksyttää, mutta me ei välitetä muiden draamoista. Me ollaan Me, yhdessä tai erikseen, silti Ystävinä ikuisesti. Kiitos hienosta yhteisestä matkasta, joka jatkuu minne tuulet ikinä viekin. Rauhaa&Rakkautta kaikille, t. 2 kulkuria", Vartia kirjoittaa lisäämänsä kuvan yhteyteen.

Voit katsoa koko päivityksen alapuolelta.

Oletko jo nähnyt Salkkareiden poistettuja kohtauksia? Voit alapuolella olevalta videolta katsoa, millaisia mokia sarjan kuvauksien aikana on koettu.

Lue myös: Salkkareiden näyttelijät kertovat: Näin sarjan tulisi päättyä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat