Kuva: Senja Rapila

Vicky Rostin elämäkerran kirjoittaminen aikataulusta jäljessä - "Olen vähän huolissani nyt"

15.02.2018 21:45 - Iiro Myllymäki

Vicky Rosti juhlii tänä vuonna 60-vuotissyntymäpäiväänsä, ja tämän kunniaksi häneltä julkaistaan elämäkerta.

Vicky Rosti, 59, juhlistaa marraskuussa 60-vuotissyntymäpäiväänsä, mikä näkyy juhlavuotena myös naisen uralla. Loppuvuodesta Rosti lähtee konserttisalikiertueelle, ja hänestä julkaistaan kattava elämäkertakirja. Kirjan kirjoittaa Tuija Wuori-Tabermann. Rostin mukaan kirjan kirjoittaminen ei kuitenkaan ole mennyt suunniteltujen aikataulujen mukaan.

- Olen vähän huolissani nyt, koska olemme päässeet Tuijan kanssa vasta vuoteen 1980. Vielä olisi paljon kerrottavaa, mutta kun jää muistelemaan asioita, siihen helposti jämähtää. Kirjan kansi tosin on jo kuvattu, Rosti kertoo Iskelmän Hannu Aholaidan haastattelussa Iskelmäkeskiviikko-risteilyllä.

Ennen loppuvuoden konserttisalikeikkoja Rosti nähdään kesällä esiintymässä "Finnhittien kuningatar" -teemaisilla keikoilla.

- Niillä keikoilla on tuplasti isompi bändi kuin muilla keikoillani, on torvet ja kaikki. Harppuhan siellä on jo valmiina, sillä tämä harppu laulaa, Rosti nauraa.

Vicky Rosti uskoo pitävänsä ystävilleen jonkinlaiset 60-vuotisjuhlat, sillä tällaisia häneltä on pyydetty. Hän on myös aikeissa mennä perheensä kanssa talvella etelänmatkalle juhlimaan. Matkakohdetta ei ole vielä valittu.

Lue myös: Iskelmätähti katuu törkeää vitsiään: "Hävettää!"

Kilpailut

Uusimmat