Kuva: Nelonen

Selviytyjät Suomi: Varastaako Ilari Sahamies Juhana Helmenkalastajan salaisen aseen?

23.04.2018 14:45 - Mikko Räsänen

Juhana Helmenkalastaja ehti ennen putoamistaan paljastaa Ilari Sahamiehelle kikan, jonka piti varmistaa hänen voittonsa.

Juhana Helmenkalastaja putosi Selviytyjät Suomi -ohjelmasta viikko sitten. Hän oli ohjelmassa se kovin juonittelija ja siksi monen muun kisaajan ykkösvastustaja. Vihamiesten hankkiminen ohjelmassa on vaarallista, sillä kahdesta finalistista voittajan tulevat valitsemaan jo pudonneet kilpailijat. Vaikka Juhana oli pitkin matkaa kerännyt vastustajia juonittelullaan, puhui hän uskovansa voittoon ja kertoi, että hänellä oli yksi ässä hihassaan voittajavalintahetkellä käytettäväksi.

Tuon viimeisen heimoneuvoston salaisen valttikorttinsa Helmenkalastaja paljasti YouTube-videollaan, joka on nähtävissä täällä.

- Siellä varmasti nousee kysymys, mihin käyttäisit palkintosumman. Olin päättänyt, että jos ja kun voitan finaalin, lahjoitan koko palkintosumman Veikko ja Lahja Hurstin laupeuden työlle. Olen tehnyt heidän kanssaan hyväntekeväisyyttä aikaisemmin ja nyt lahjoittaisin 30 000 euroa sinne. 

- Miettikää, kun heimoneuvostossa kerron, että olen koko tämän kilpailun ajan pelannut Hurstin apu mielessä. Kun on ollut tiukkaa skaboissa, olen miettinyt, että siellä on 2500-3000 ihmistä jonottamassa ruokaa Hurstin valinnasta, ja ne on mulla olleet mielessä, ja niiden takia olen taistellut. 

Helmenkalastaja perusti taktiikkansa siihen, että heimoneuvoston olisi vaikea valita voittajaksi sellaista kilpailijaa, joka haluaisi käyttää rahat sijoitusasuntoon tai muuhun oman edun tavoitteluun, kun toisena vaihtoehtona olisi valita voittaja, jonka kautta rahat menisivät vähäosaisille. 

Voice.fi:n haastattelussa Juhana Helmenkalastaja kertoi, että hänellä todellakin oli ollut tämä suunnitelma alusta lähtien. Ainoa kilpailija, jolle hän oli paljastanut juonensa oli Ilari Sahamies.

Juhanan pudottua tilanne onkin se, että Ilari saattaa haistaa mahdollisuuden käyttää tätä Juhanan salaista asetta oman voittonsa varmistamiseen. Pokerilla miljoonia voittanelle Sahamiehelle 30 000 euroa ei välttämättä ole summana kovinkaan merkittävä, ja äärimmäisen voitontahtoisena hän taas ei ehkä haluaisi jättää käyttämättä tällaista kikkaa varmistaa oman voittonsa.

Ilari Sahamiehen osalta todellinen peli on vasta altamassa, mikä käy ilmi täältä

Lue myös: Yllätys Selviytyjät Suomi -sarjassa: Yksi kilpailija esittää tyhmää, juoniikin salaa voittoa!

Lue myös: Selviytyjät Suomi -ohjelman tuotanto joutui kriisipalaveriin - "Niillä ei lopulta ollut vaihtoehtoa"

Lue myös: Selviytyjät Suomi -ohjelmassa hurjat vammat: Luunmurtumia, yhden kisaajat silmät paloivat!

Kilpailut

Uusimmat