Kuva: YouTube

Lastaan hoitanut suomalaiskoomikko joutui poliisin kynsiin - paljastaa nyt mitä oikeasti tapahtui

27.04.2018 16:30 - Henna Koste

Stand up -koomikkona tutuksi tullut Joni Koivuniemi joutui alkuvuodesta erikoiseen tilanteeseen Ranskassa.

Stand up -koomikko Joni Koivuniemi muutti perheensä kanssa Ranskaan Étampes-nimiseen kylään tammikuussa. Uudessa kotimaassa Koivuniemi on ottanut koti-isän roolin. 

Mies nousi otsikoihin Suomessa, kun hän joutui yllättäen tekemisiin poliisin kanssa Ranskassa. Mies oli vaunulenkillä lapsen kanssa, tyttö nukahti ja mies poikkesi kahvilaan. Vaunuissa nukkuva lapsi herätti poliisin huomion. Nyt Koivuniemi kertoo Cafe au lait -podcastissa, kuinka tilanne todellisuudessa eteni. Kyseessä oli puistokahvila.

- Poliisi oli paikalla, sitä ei mitenkään soitettu sinne. Hän alkoi kyselemään papereita, eikä minulla ollut mitään papereita, koska olimme vain ulkona hengailemassa. Se muodostui vähän oudoksi, kun sanoin, etten tiedä missä lapsen äiti on. Minulla on huono ranska, joten sitten lähdin menemään. He eivät oikein voineet tehdä mitään, Koivuniemi kuvailee.

Mies toteaa, että hermot menivät, koska juuri kukaan ei puhu paikkakunnalla englantia. Tilanteen selvitys tuntui mahdottomalta sen vuoksi. Suomessa tilanteessa ei olisi nähty tuskin mitään outoa.

Koti-isyys erikoista Ranskassa

Ranskaan perhe lähti komediakoulun perässä, joka tukee molempien aikuisten haaveita. 

Koti-isyys on Ranskassa vielä vierasta. Koivuniemi törmää usein ihmettelyyn siitä, että hän hengailee päivisin kaksin lapsen kanssa , eikä lapsen äiti ole mukana. 

Miksi Koivuniemellä on oma mökki viidakossa Amazonin altaalla Perussa?

Kuuntele koko jakso täältä.

Cafe au lait -sarjassa pureudutaan suomalaisnaisten elämään ulkomailla. Suositussa podcastissa Suomessa asuva Lilli ja Ranskassa asuva Helena istahtavat virtuaaliseen kahvipöytään eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa.

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Lue myös: Suomalaissyntyinen Ndela on ruskea, mutta hänen lapsensa ei - puhuu nyt rasismista ja möläytyksistä

Kilpailut

Uusimmat