Kuva: Mikko Räsänen

Kari Hietalahti taas syytösten keskellä uudessa roolissaan: Pieni kuvio Aarnioon verrattuna

09.05.2018 10:15 - Henna Koste

Konkarinäyttelijä nähdään tällä kertaa Pasi Kovalaisen roolissa Sipoon herttua -sarjassa. Ohjelmassa setvitään korruptiovyyhtiä.

Jari Aarnion roolissa loistanut Kari Hietalahti, 53, nähdään tällä kertaa Sipoon herttua -sarjan Pasi Kovalaisena. Hietalahden näyttelemä bisnesmies ja perheenisä rakentaa elämäänsä kyseenalaisin keinoin. Keskeisenä teemana on korruptio. Hietalahti kehuu käsikirjoittajakaksikkoa: Atte Järvistä ja John Lundstenia laajasta taustatutkimuksesta suomalaisen korruption saralla. 

- Tässä tapahtumat sijoittuvat Sipooseen, mutta se voisi olla mikä tahansa kunta tai kaupunki. Ei tarvitse kuin lehtiä lukea, niin jonkun serkulta on ostettu palveluksia. Järvinen on mainio kirjoittamaan poliittista satiiria. Komediallisuus on tekstissä, ja me näyttelemme sen draamana. Se on oikea tapa tehdä tämä, jotta siitä tulee uskottava, Hietalahti perustelee.

Sarja kuvattiin viime syksynä. Sen jälkeen alkoivat Keisari Aarnio -sarjan kuvaukset. Vaikka Hietalahden roolihahmo on jälleen sopan keskellä, poliisipäällikön rooli on laittanut asiat mittasuhteisiinsa.

- Kovalaisen kuvio on pieni, Aarnion tosi iso. Kytköksiä ja lonkeroita paljastuu kummassakin ja se, miten ihmiset yrittävät hyötyä toisistaan. Se yhdistää näitä. Voidaan kuitenkin puhua ihan eri jutuista, näyttelijä toteaa.

Katso alta sarjan traileri.

Lue myös: Kari Hietalahti: "Vintiöitä tehtiin humalassa ja ilman käsikirjoitusta"

Kilpailut

Uusimmat