Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Yle: Nyt Louhimiehestä puhuu Paula Vesala - koki epäasiallista kohtelua Tuntemattoman kuvauksissa

21.05.2018 14:15 - Iiro Myllymäki

Yle uutisoi tiedotteesta, jossa Tuntemattoman sotilaan naisnäyttelijät Paula Vesala ja Marketta Tikkanen liittyvät Louhimiehen julkisten arvostelijoiden joukkoon.

Maaliskuussa sai alkunsa jättimäinen kohu, kun kahdeksan naisnäyttelijää kertoi Yleisradiolle ohjaaja Aku Louhimiehen nöyryyttäviksi ja alistaviksi koetuista ohjaamismetodeista. Tuolloin kokemuksistaan puhuivat muun muassa Pamela Tola, Jessica Grabowsky ja Pihla Viitala. Nyt Louhimiehen Tuntemattomassa sotilaassa suurimmat naisroolit näytelleet Paula Vesala ja Marketta Tikkanen liittyvät Louhimiehen ohjaustapojen arvostelijoiden joukkoon.

Naiset ovat lähettäneet asiasta tiedotteen, josta Yle uutisoi.

- Haluamme osoittaa tukemme Aku Louhimiehen työtavoista kertoneille naisille, koska valitettavasti olemme Tuntemattoman Sotilaan kuvauksien yhteydessä kokeneet vastaavia asioita kuin mistä kahdeksan naisnäyttelijää ovat julkisuudessa kertoneet, tiedotteessa kirjoitetaan.

Naiset eivät tiedotteessa erittele sen tarkemmin, millaista kohtelua kokivat Tuntemattoman sotilaan kuvauksissa. Paula Vesala kertoo tiedotteessa, että hänen osaltaan asia on nyt loppuun käsitelty.

- Olen omat kokemukseni käsitellyt Louhimiehen ja tuotantoyhtiön kanssa. Koen tulleeni kuulluksi ja asian loppuun käsitellyksi, Vesala kertoo.

Sen sijaan Marketta Tikkanen kertoo tiedotteessa, että hänen osaltaan asioiden käsittely on vielä kesken.

Lue myös: Yle: Aku Louhimiehestä rankkoja syytöksiä - nöyryyttää näyttelijöitä sadistisesti, itkettää lapsia

Lähde: Yle

Kilpailut

Uusimmat