Kuva: J-P Virtanen

IL: Häirintäkohussa ryvettynyt Tomi Metsäketo avoimena sinkkuelämästään - "En deittaile"

01.06.2018 12:15 - Iiro Myllymäki

Laulaja kertoo Iltalehdelle, että hänen seuraelämässään on parhaillaan hiljaista.

Laulaja Tomi Metsäketo, 44, joutui viime syksynä häirintäkohun keskelle, kun useat naiset syyttivät miestä epäasiallisesta käytöksestä ja häirinnän puolelle menneistä iskuyrityksistä. Kohun myötä miehen maineeseen tuli suuri tahra, ja hän menetti paikkansa sekä MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa että suuressa Mamma Mia! -musikaaliproduktiossa.

Nyt Metsäketo on kertonut Iltalehdelle kuulumisistaan ja myös siitä, miten hänen seuraelämänsä parhaillaan voi. Mies sanoo, että sillä osa-alueella on elämässä hiljaista eikä hän esimerkiksi ole edes Tinderissä.

- En ole koskaan tosissani siellä ollutkaan. Sehän on enemmän hauskanpitoa koko homma, Metsäketo sanoo.

- Minulla on monia tärkeitä ihmisiä elämässäni. En varmasti seurustele ikinä. Olen tällainen ikisinkku, Metsäketo jatkaa.

Metsäkedon mukaan häirintäkohu ei ole vaikuttanut hänen deittailuunsa, sillä hänellä ei ole koskaan erityisemmin ollut tapana deittailla ketään.

- En ole ikinä käynytkään deiteillä, en mä mitään deittaile. Ei se deittailun kautta tule, jos kumppanin löytää. Jotkuthan tekevät sitä suunnilleen työkseen, ja se on huono asia, Metsäketo linjaa.

Lue myös: Maria Veitolaa syytetään edelleen melkein joka päivä Tomi Metsäkedon "elämän pilaamisesta"

Lue myös: Tomi Metsäketo: "Poliisilla ei ole tutkinnassa yhtään minuun kohdistuvaa rikosepäilyä"

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat