Kuva: Youtube

Riku Niemisen Juice-roolityöstä ensimmäinen kunnon maistiainen - "Näyttelijäurani kohokohta"

24.08.2018 10:45 - Iiro Myllymäki

Juice-elokuva tulee ensi-iltaan 26. joulukuuta.

Juice Leskisen elämästä kertovasta Juice-elokuvasta on saatu ensimmäinen maistiainen teaser trailerin muodossa. Tiiserissä nähdään, miten näyttelijä Riku Nieminen on hypännyt haastavaan Leskisen rooliin. Paitsi että Nieminen näyttelee, hän myös laulaa elokuvassa.

Elokuvan kuvauksen perusteella leffa tulee keskittymään Juicen uran lisäksi paljon myös hänen rakkauselämäänsä.

”Elokuva kertoo tarinan rakkauden ammattilaisesta, miehestä joka tunsi syvästi ja äärettömän herkästi, mutta haavoitti monia, myös itseään. Juice-elokuva on konstailematon ja terävä, kuten Juicen persoona. Koskettava ja melankolisesti kaipaava, kuten Juicen sielunmaisema. Ronski ja suorapuheinen, kuten Juicen puheenparsi”, kuvaillaan tiiserin julkaisseella YouTube-kanavalla.

Voit katsoa trailerin alta.

Muun muassa Putous- ja Roba-tv-sarjoista tunnettu Riku Nieminen kertoo, että Juicen rooli oli hänelle suuri haaste.

- Juicen roolityö on tähänastisen näyttelijäurani ehdoton kohokohta, suuri haaste ja etuoikeus. Elokuvan tekeminen oli opettavainen prosessi, henkisesti ja fyysisesti menin ajoittain äärirajoilla. Se oli myös vaikein roolityö, jonka olen saanut tehdä, Nieminen sanoo tiedotteessa.

Mikko Alatalolla ja Harri Rinteellä oli äärimmäisen suuri vaikutus Leskisen uralla, ja tiiserilläkin nähdään juuri heidän muodostamansa Coitus Int -yhtyeen keikka. Alataloa esittää elokuvassa Antti Tuomas Heikkinen ja Rinnettä Pekka Strang.

Juice-elokuvan on ohjannut Teppo Airaksinen. Aiemmin mies on ohjannut elokuvat Kulman pojat ja Napapiirin sankarit 2. Airaksinen on niittänyt mainetta myös maailmalla, sillä hänen ohjaamansa lyhytelokuva Katto voitti viime vuonna sarjansa kakkospalkinnon Cannesin elokuvajuhlilla.

Juice-leffa perustuu Antti Heikkisen kirjoittamaan Juice-elämäkertaan Risainen elämä, ja elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Antti Heikki Pesonen.

Elokuva saa ensi-iltansa 26. joulukuuta. Muusikon kotikaupungeissa Kuopiossa ja Tampereella leffan pääsee kuitenkin näkemään jo tätä aiemmin, 21. joulukuuta.

Lue myös: Miltä näyttää Riku Nieminen Juicena? Katso julkaistut kuvat

Lue myös: Mikko Alatalo muistelee hänen ja Juicen ystävyyttä: Hän rakasti ja vihasi minua

Kilpailut

Uusimmat