Kuva: Mikko Räsänen

Maija Vilkkumaa kertoi omituisimman nimmarikokemuksensa - mies vetäisi housut alas

30.08.2018 09:45 - Katariina Auvinen

Nainen jakoi Instagram-tilillään erikoisen tarinan.

Laulaja Maija Vilkkumaa, 44, julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän istuu pienen rakennuksen keskellä. Nainen on selittänyt, että hän on koiratarhalla, jossa rakennetaan huskyille koirankoppia. Tulevan kopin seinään nainen on kirjoittanut oman nimmarinsa.

"Mikä on oudoin paikka jonne oot kirjoittanut nimmarin?” Kysytään joskus. Kerron tällöin tarinan siitä kuinka tuntemattomaksi jäänyt nuori mies pyysi nimmaria kivekseensä Provinssissa 1999. En antanut, sillä hänellä oli vain kuulakärkikynä.

Mutta! Tänään kirjoitin nimmarin valmisteilla olevan koirankopin sisäseinään. Tiedän, että U-koirat osaavat arvostaa tussini jälkeä." 

Ihmiset ovat kommentoineet julkaisua sillä, että koirat varmasti osaavat arvostaa Vilkkumaan kädenjälkeä. Eräs käyttäjä kertoo olleensa paikalla silloin, kun mies pyysi nimmaria kivekseensä. 

"Mä olin paikalla 99 - kivesepisodissa. Kysyjää ei olis kuulakärkikynä haitannut... tosin puudutusta olikin nautittu etukäteen runsaasti. Olisit varmaan voinut vaikka kirjoittaa nimmarin lapulle ja vetää nitojalla kohteeseen." 

Lue myös: Uusi Idols-tuomari Maija Vilkkumaa muutti mielipiteensä ohjelmasta: "Kuinka väärässä olinkaan!"

Lähde: Instagram 

Kilpailut

Uusimmat