Tanssii Tähtien Kanssa -tähti sai ikäviä uutisia lääkäriltä - julkaisi aiheesta kuvan

04.10.2018 13:30 - Lauri Kujanpää

Edis Tatli sai magneettitutkimuksen tulokset.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman nyrkkeilijätähti Edis Tatli, 31, julkaisi Instagram-sivullaan koskettavan kirjoituksen. Tatli oli ollut magneettikuvauksissa ja saanut tutkimusten tulokset.

- "Magneettitutkimus osoitti melko rankat luuruhjeet kantaluussa. Kantaluun sisäreunassa on jopa murtuman tasoinen löydös.Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kyseiset vammat paranevat ajan kanssa. Parantumiseen ja kivuttomuuteen menee kuitenkin aikaa, helposti 3 kk, jopa enemmän. Leikkaushoitoihin ei kuitenkaan ole tarvetta", Tatli kirjoittaa kuvatekstissä.

Tanssiohjelman fanit voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta. Tatli nimittäin jatkaa ohjelmassa, vaikkakin se vaatii hieman apuja - kuten lääkkeitä ja silikonipehmusteen.


- "Hyvänä uutisena näen sen, että urasi menestyvänä tanssijana voi jatkua. Tämä onnistunee hyvällä kivun lievityksellä ja kantapään silikonipehmusteella. Rankkoja hyppyjä tulee välttää eli koreografioissa olisi tämä hyvä huomioida", lääkäri oli sanonut Tatlille.

Lopuksi Tatli kiittää ihmisiltä saamastaan tuesta.

- "Lohtuna on olla ihmisten ympäröimänä, joilla on lämmin sydän ja suuri halu kannustaa, rohkaista ja auttaa eteenpäin. Pitkäaikaiset lääkäriystäväni ovat juuri näitä, osaavat hommansa ja lisäksi kannustavat positiivisesti! Lisäksi tanssinopettaja Katrin, fanien, ystävien, perheen sekä muutaman erittäin läheisen luottoystävän ansiosta tuki ja kannustus on ollut todella mahtavaa!" Tatli hehkuttaa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat