Kuva: Getty Images

Melania Trump ottaa kovasti kantaa seksuaaliseen ahdisteluun - "Jos syytät jotain, näytä todisteet"

11.10.2018 19:15 - Lauri Kujanpää

Melania Trumpista tuli Yhdysvaltain ensimmäinen nainen vuonna 2017.

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin, 72, vaimo Melania Trump, 48, on ottanut vahvasti kantaa seksuaaliseen ahdisteluun. Tuoreessa haastattelussa Melania Trump kertoi, että jos haluaa syyttää jotain toista näin vakavasta asiasta, on syytä olla vahvoja todisteita.

- Jos syytät jotain, näytä todisteet. Tuen kaikkia naisia ja heitä pitää kuunnella. Mutta meidän pitää tukea myös miehiä, Trump kertoo.

Melania Trump osoittaa myötätuntonsa naisille, mutta tukee myös miestään, joka on sanonut, että miehilläkin on oikeus tulla kuulluksi.

- Ymmärrän naisia, mutta heidän täytyy näyttää todisteet. Ei voi vain sanoa, että ”minua on ahdisteltu”, koska silloin media voi mennä asioissa liian pitkälle ja tuhota ihmisten uria. Se ei ole oikein.

Melania Trumpin aviomiestä, presidentti Donald Trumpia syytettiin ahdistelusta vuoden 2016 presidenttikampanjan aikana ainakin 13 naisen toimesta. Tällöin Melania Trump kommentoi asiaa CNN:n haastattelussa seuraavasti:

- Jokainen syytös pitäisi tutkia oikeudessa. Oli kyseessä sitten mies tai nainen, ilman todisteita jatkuva syyttely aiheuttaa ikävyyksiä ja se on epäoikeudenmukaista, sanoi Trump vuonna 2016.

Melania Trump nousi Yhdysvaltain ensimmäiseksi naiseksi vuonna 2017, kun hänen miehensä Donald Trump astui presidentin virkaan. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, 12-vuotias Barron Trump

Lue myös: Melania Trump teki sen taas! Nolo hetki tallentui kameroille  

Lue myös: Melania Trumpin tyylille naureskellaan netissä - Twitter täyttyi paljonpuhuvista kuvapareista

Lue myös: Onko hän aito Melania Trump? Ihmiset ovat varmoja, että nainen palkkasi sijaisedustajan

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat