Kuva: Mikko Räsänen

IS: Madventures tekee paluun - "Löydettiin viimein paikka, joka on maailman ihmeellisin"

12.01.2019 13:45 - Senja Rapila

Riku ja Tunna lähtevät seikkailemaan tällä kertaa Suomen kamaralle.

Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat kertoneet palaavansa jälleen Madventures-sarjansa pariin. Matkailuohjelmaa esitettiin Subilla vuosina 2002-2009. Kaksikko seikkaili ohjelmassa toinen toistaan mielenkiintoisemmissa matkakohteissa, tutkien erilaisia kulttuureita ja ilmiöitä.

Madventures ei kuitenkaan lähde uudella kaudellaan maailmalle, vaan keskittyy kotimaan matkailuun. 

– Ollaan pitkään kelattu että milloin reput pakataan. Mietittiin, minne lähdetään. Löydettiin viimein paikka, joka on maailman ihmeellisin ja päräyttävin mesta, maailman onnellisin maa ja siellä puhutaan maailman hämmentävintä kieltä, Tunna kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Miksi sitten juuri Suomi? Kaksikko avasi syitä maan valintaan omalla Instagram-tilillään:

"Meiltä kysytään usein, mikä on kaikkein merkityksellisin yksittäinen hetki jonka olemme matkoillamme kokeneet. Vastaamme aina: ”Se on se hetki, kun pitkän reissun jälkeen tulee Suomeen ja ymmärtää, miten poikkeuksellinen mesta tänne on onnistuttu rakentamaan.” Mesta, joka valittiin viimeksi tänä vuonna maailman vähiten epäonnistuneeksi valtioksi – ja jossa elää maailman tutkitusti onnellisin kansa, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin."

Kaksikko haluaakin suomalaisilta vinkkejä siihen, mihin kaikkialle heidän kannattaisi Suomessa matkustaa.

– Me halutaan pyytää kaikkia ohjelman ystäviä ja isänmaallisia suomalaisia neuvomaan mistä meidän pitäisi Suomessa tehdä juttuja. Kuka on se viisain peräkammarin poika tai viisain tyttö joka meidän pitäisi tavata? Riku sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: Janne istuu elinkautista murhasta: "En tule koskaan vaatimaan uhrien omaisilta anteeksiantoa"

Lue myös: Miksi tekisin mitään maapallon eteen, kun Kiinassa pilataan kuitenkin kaikki? Riku ja Tunna vastaavat

Kilpailut

Uusimmat