Kuva: Mikko Räsänen

Aki Linnanahde muistelee, saapui tv-lähetykseen suoraan sairaalasta: "Se oli aika itkuista"

18.01.2019 20:30 - Katariina Auvinen

Juontaja Aki Linnanahde vieraili Iskelmän Satu Kotosen sunnuntaivieraana.

Radio Novan aamujuontaja Aki Linnanahde, 40, vieraili Iskelmän Satu Kotosen Sunnuntaivieraana. He juttelivat muun muassa aamuheräämisistä sekä palautteen saamisesta. Linnanahde paljasti Kotoselle muun muassa sen, että palautetta saapuu jatkuvasti. 

- Millä tavalla palautteet jakautuvat sinun ja Minna Kuukan välillä? Kotonen tiedustelee. 

- Olen huomannut, että esimerkiksi miesten ulkonäköä saa helpommin arvostella ja palautetta tulee myös siltä saralta. Novan kuulijoista valtaosa on naisia ja väittäisin, että Minna saa paljon enemmän anteeksi olemalla nainen kuin esimerkiksi minä mielipiteitäni, Linnanahde pohtii. 

Linnanahde on huomannut, että palautetta tulee enemmän sen jälkeen, jos hän on esiintynyt televisiossa. Törkypalautettakin on tullut, mutta mies ei tarkoituksella lähde niistä huutelemaan. 

- Uskon, että huutelu siitä asiasta vain ruokkii itseään. Jokaisessa työpaikassa on niitä hyviä ja huonoja puolia ja se törkypostin saaminen on niitä varjopuolia. Olen sanonutkin nuorille tekijöille, että persuksen täytyy kestää merivettä, hän kertoo haastattelussa. 

Vaikka omassa elämässä ei menisi niin ruusuisesti, Linnanahde pitää kuitenkin kunnia-asiana, etteivät henkilökohtaiset ongelmat kuulu lähetyksissä läpi. Hän kuitenkin muistaa rankan kokemuksen vuosien takaa. 

- Muistan, että teimme vielä Enbuske & Linnanahde -talkshowta ja meidän vieraaksemme saapuivat Duudsoneiden Jarno ja Jukka. Vaimoni oli saanut juuri aivoinfarktin ja tulin lähetykseen suoraan Meilahden sairaalasta ja niistä tunnelmista. Kaikki oli tuolloin jo hyvin, mutta muistan lähetyksen olleen aika itkuinen. Jukka ja Jarno herkistyivät veljellisestä yhteydestään ja minä siinä samalla, mutta itkuisuus liittyi kuitenkin vaimooni. Koen, että olen todella herkkä ja tunteellinen ihminen, mutta työsuoritus on tehtävä, hän kiteyttää. 

Kuuntele koko haastattelu RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Radio Nova, Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat kaikki osana Bauer Mediaan. 

Lue myös: Suosittu talkshow-isäntä Arto Nyberg ei pysty ikinä katsomaan omia ohjelmiaan - paljastaa nyt syyn

Lue myös: Anna Eriksson aiheutti kohun vuonna 2013 kertomalla "paskaduunistaan" - perustelee nyt sanomisiaan

Kilpailut

Uusimmat