Kuva: Lauri Kujanpää

Raskaana oleva Salkkari-tähti Tiia Elg kertoo innoissaan: "Jään kahden viikon päästä äitiyslomalle"

25.01.2019 16:45 - Lauri Kujanpää

Elg ei ota paineita sosiaalisesta mediasta.

Salatut Elämät -ohjelma juhlii 20-vuotista taivaltaan, ja sarjassa näyttelevä kuvankaunis Tiia Elg, 32, on ollut mukana noin viisi vuotta. Tähti kertoo Voice.Fille, muistaa edelleenkin ensimmäisen kohtauksensa.

- Muistan hyvinkin, kun avasin oven Jiri-hahmolle ja sanoin ensimmäisen repliikkini: "Jiri, sä tulit sittenkin", Elg naurahtaa.

Salatut Elämät on ollut, ja on edelleenkin, järisyttävän suuri ilmiö. Tähtiä seurataan isosti muun muassa sosiaalisen median kautta, mutta Elg ei ota tästä paineita.

- Minusta tuntuu, että olen paljon laiskempi siellä somessa kuin moni muu. En ota siitä mitään paineita, sillä minulle se ei ole työtä - lähinnä vain hauskanpitoa. Salkkari-faneille on kuitenkin mielenkiintoista nähdä näyttelijät kulissien takana ja sen takia tuntuu tärkeältä päivittää esimerkiksi Instagram-tiliä.

Ohjelman tuoma julkisuus ei juurikaan yllättänyt kaunotarta.

- Yllätti ja ei yllättänyt. Olin 26-vuotias, kun aloitin Salkkareissa, joten sen ehkä osasi käsitellä. Yleensä fanit, jotka palautetta antavat, ovat mukavia, joten sekin on kivaa.

Tiia Elgillä on meneillään suuri elämänmuutos, sillä hän on tällä hetkellä raskaana.

- Jään kahden viikon päästä äitiyslomalle! Nyt on meneillään 33. raskausviikko ja lapsi voi siis syntyä tässä 3-10 viikon sisällä! Elg riemuitsee ja jatkaa:

- Tällä hetkellä syödään hyvin, nukutaan paljon ja hommataan lapselle nyt kaikki tarvittava. Mennään päivä kerrallaan ja lapsi, jos joku, pakottaa elämään hetkessä. Odotan innolla uutta tulokasta ja sen tuomaa uutta elämäntilannetta.

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja KISS ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Salatut elämät -näyttelijä jättää Suomen taakseen: "Onko tämä unta?!"

Lue myös: Suosikkinäyttelijä jätti Salatut elämät - katso viimeinen kohtaus

Kilpailut

Uusimmat