Juha Tapio esiintyi Olli Lindholmin muistoksi Iskelmä Gaalassa: Tunteet täytyy lykätä hetkeksi pois

15.02.2019 21:18 - Reija Saarinen

Juha Tapion mukaan hän ei aio oleilla laakereillaan taukovuotensa aikana.

Tampere-Talossa järjestettävään Iskelmä Gaalaan saapui myös Juha Tapio, joka esiintyi myös gaalassa. Hän nousi lavalle illan alussa ja esitti Pettävällä jäällä -kappaleen tällä viikolla menehtyneen Olli Lindholmin muistolle.

- Tämä on todellakin monien tunteiden ilta. Juhlitaan viime vuoden menestystä, mutta samalla myös käännetään uusi lehti, koska tästä hienosta artistiporukasta yksi on poissa ja häntä muistellaan. Tässä on aika lailla kaikki tunteet läsnä, hän kertoo.

- Siinä täytyy omat tunteet lykätä hetkeksi pois. Se on esiintyjän ammatti. Ei se aina ole kauhean helppoa, mutta sitä pitää yrittää. Olen huomannnut, että usein laulaminen on jopa helpompaa. Usein, kun on tunteikas paikka, jossa täytyy pitää puhetta, niin siitä ei meinaa tulla mitään, hän toteaa.

Miehen uusi levy ilmestyi tänään. Artistin mukaan hän on ehtinyt saada jo todella paljon palautetta ja puhelin on piipannut aamusta asti.

- Tämä oli alun perin sivuprojekti. Nyt musta on alkanut tuntua siltä, että sivuprojektista onkin tullut se rakkain projekti.

- Elämä ja yksi ura on liian lyhyt siihen, ettei kokeilisi kaikke sitä mitä mieli halajaa, hän toteaa.

Ensi vuonna Tapio aikoo jäädä kuitenkin ansaitulle tauolle. Silti luvassa ei ole pelkkää lomailua.

- Kyllä aion tehdä uusia lauluja ja pysyä työrytmissä kiinni. Olen nyt 20 vuotta tehnyt levyjä ja kiertänyt, nyt koitan kuitenkin vähän rytmittää tätä.

Koko haastattelun pääset katsomaan yläpuolelta.

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Olli Lindholmin ystävän koskettava puhe herkisti Iskelmä Gaalassa: "Olli oli tuki ja turva"

Lue myös: Juha Tapio jättäytyy erätauolle - "Vuonna 2020 en tee yhtään mitään"

Uusimmat