Kuva: Emmi Moilanen

Kotiliesi: Lola Odusogalta suorat sanat vauvakilokyselyistä - "Mikä helvetti tätä maailmaa vaivaa?"

28.03.2019 14:15 - Iiro Myllymäki

Nainen kertoo Kotiliedelle, että heti synnytyksen jälkeen häneltä alettiin udella painonpudotuksesta.

Malli ja entinen Miss Suomi Lola Odusoga, 41, puhuu Kotiliedelle antamassaan haastattelussa muun muassa naisiin kohdistetuista ulkonäköpaineista. Erityisesti naista on vaivannut tietyt kyselyt synnytyksen jälkeen. Lola Odusoga on kahden lapsen äiti.

- Heti synnytyksen jälkeen minulta ruvettiin tivaamaan, olinko jo palautunut vanhoihin mittoihini. En vaivannut sellaisilla ajatuksilla päätäni lainkaan ja ihmettelin, mikä helvetti tätä maailmaa vaivaa, Odusoga sanoo Kotiliedelle.

Selviytyjät Suomi -sarjastakin tuttu nainen kertoo, että vasta ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen hän todella ymmärsi, mikä tarkoitus hänen kehollaan on.

- Oli huikea tunne ymmärtää, että olin saanut kroppani avulla tähän maailmaan pienen ihmisen.

Ulkonäkökeskeisellä alalla työskentely on saanut Odusogan pohtimaan muottia, johon naisen oletetaan ulkonäöllisesti menevän. Iän myötä hän on löytänyt rennomman suhtautumisen omaan ulkonäköönsä.

- Vielä 18-vuotiaana en ollut sinut itseni kanssa ja olin paljon epävarmempi. Tähän ikään mennessä olen saanut paljon itsevarmuutta. Olen oppinut hyväksymään kehoni juuri sellaisena kuin se on, Odusoga kertoo.

Lue myös: Lola Odusoga sai tarpeekseen ikävästä ilmiöstä vaatekaupoissa - pakenee ulkomaille ostoksille

Lähde: Kotiliesi

Kilpailut

Uusimmat