Kuva: AOP

Jethro Rostedt paljastaa, kuinka laihtui 30 kiloa - "Sehän lähtee siitä..."

02.04.2019 17:30 - Lauri Kujanpää

Rostedt ei ole vähentänyt alkoholin käyttöä.

Radio Novan Iltapäivä -ohjelman juontajat Niina Backman ja Anssi Honkanen soittivat Jethro Rostedtille ja kysyivät, että miten mies on onnistunut tiputtamaan yli 30 kiloa painoa.

- Olen ollut laihiksella 25 vuotta yhteensoittoon, ja piti elää näin vanhaksi, että tajusi, kuinka helppoa laihduttaminen on: Sehän lähtee siitä, että älä syö, Rostedt vastaa.

Tästä huolestuneet juontajat kysyivät, kuinka Rostedt on syömättä.

- Luin jostain tutkimuksesta, että 21 päivää on sellainen raja, että jos pystyy olemaan ilman jotain asiaa sen ajan, niin kaikki on helpompaa. Olen kokeillut kaikki laihikset ja hulluin oli se, että söin kolmen tunnin välein. Se meni ihan päin peppua, sillä silloin vain halusin syödä koko ajan. Nyt syön vaan, kun on nälkä, ja hyvin menee.

Alkoholia mies ei ole vähentänyt.

- En ole vähentänyt pätkääkään enkä vähennä. Kuinka monta pultsaria tiedät, ketkä ovat lihavia? Tietenkin alkoholissa on paljon kaloreita, mutta myös kun juot yhden oluen, niin virtsaat ulos puolitoista, Rostedt nauraa.

Backman kysyi myös Rostedtilta, että kauan hän meinaa pitää dieettiään yllä.

- Luulen, että pidän tätä kuolemaan asti. Nyt on niin hyvä fiilis. Olen yrittänyt myös liikuntaa lisätä, mutta fakta on omien empiiristen tutkimusten mukaan se, että liikunta ei varsinaisesti laihduta. Jos tunnin painelet tuolla metsässä, niin tulee hirveä nälkä ja siinä on omat ongelmansa.

Kuuntele Radio Novan Iltapäivää maanantaista torstaihin kello 14-18. Radio Nova, Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Niina Backman käännytettiin pois terveysasemalta - juontajan reaktio sai aikaan kommenttivyöryn

Lue myös: Niina Backman paljastaa hetken, jolloin häntä kosittiin - 'Kumisormukset videovuokraamosta'

Lue myös: "Tuskin kukaan uskoi rakkauteemme" Jethro avautuu parisuhteensa kriittisestä alusta

Kilpailut

Uusimmat