Juontajakaunotar Tuija Pehkonen julkaisi meikittömän selfien - "Tänään mulla oli superhuono aamu"

18.04.2019 15:30 - Iiro Myllymäki

Juontajasuosikki haluaa kuvaparilla muistuttaa, että on tärkeämpiäkin asioita kuin ulkonäkö.

Radio- ja tv-juontajana koko kansan tietoisuuteen noussut Tuija Pehkonen, 33, on jakanut liki 30 000 Instagram-seuraajalleen meikittömän selfien. Nainen on yhdistänyt samaan julkaisuun kuvan itsestään viimeisen päälle meikattuna ja luonnollisessa lookissaan.

”Tässä ammatissa saa istua taiturimaisten meikkaajien tuoliin niin usein, että sitä tulee melkein arkipäivää. Kun tänään aamulla peilistä katsoi tuon 2h tällätyn naisen sijaan vähän räjähtänyt hirviö, mietin että toivottavasti kukaan (minä mukaan lukien) ei ikinä, koskaan vertaa itseään siihen naiskuvastoon, mitä meille usein mediassa (ja somessa) esitellään”, Pehkonen kirjoittaa kuvien yhteyteen.

Esimerkkinä naistenlehtikuvastosta Pehkonen nostaa esiin Eeva-lehden kuvaukset, joissa hänet nähtiin huolitellussa meikissä ja vihreässä iltapuvussa.

(kuva: Instagram)

Nainen ei halua, että kukaan ajattelee, että tuo olisi koko totuus. Siksipä nainen päätti jakaa itsestään myös toisen kuvan.

Tänään mulla oli superhuono aamu. Hormonit vissiin vie mukanaan ja silmäpussitkin roikkui herätessä polvissa saakka”, Pehkonen kirjoittaa.

(kuva: Instagram)

Tuija Pehkonen painottaa, että hänen elämässään on tärkeämpiäkin asioita kuin ulkonäkö. Tällaisiksi nainen listaa ystävät, työn, perheen ja hiljalleen elämään löytyneen tasapainon.

Naisen someseuraajat ovat ottaneet naisen tuoreen kuvaparin ilolla vastaan.

”Upea nainen molemmissa”, on yksi kommentoinut.

”Todellista kauneutta”, kirjoittaa toinen.

Hieno että uskallat kertoa ja näyttää todellisuuden mitä kaiken hienon takana on. Arvostan”, kirjoitetaan myös kommenttikentässä.

Lue myös: Tuija Pehkonen julkaisi hauskan nuoruuskuvan - "Ei sitä ennen vanhaan valitettu väsymystä"

Lue myös: Työpaikkakiusattu Tuija Pehkonen Me Naisissa: "Kiusaajien käytöstä ei muuttanut edes kyyneleet"

Kilpailut

Uusimmat