Kuva: AOP

Suomalaisen Star Wars -näyttelijän yhteiskuva Mörkö-Markon kanssa huvittaa - "Mörkö kutistunut"

29.05.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Joonas Suotamo on jopa Marko Anttilaa pidempi.

Yhteiskuvat Suomen jääkiekkojoukkueen kapteenin Marko ”Mörkö” Anttilan, 34, kanssa ovat olleet viime päivinä haluttua tavaraa. Yksi yhteiskuvan saaneista on viimeisimmissä Star Wars -elokuvissa Chewbaccaa näytellyt suomalainen Joonas Suotamo. Mies on päivittänyt kuvan Instagram-tililleen.

Kuvatekstissä mies intoilee maanantain kultajuhlista.

”Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä iloa, mitä nämä kymmenet tuhannet ihmiset tunsivat, kun heidän sankarinsa palasivat voittoisalta matkaltaan. Onnittelut koko joukkueelle ja etenkin ”Mörkö” Anttilalle ja maalivahti Lankiselle”, Suotamo kirjoittaa.

Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Kuva on kerännyt tuhansia tykkäyksiä. Kommenttikentässä huvittuneisuutta on herättänyt kaksikon pituusero – tai pikemmin se, että sitä ei juuri ole. Kaksimetrinen Anttila on näyttänyt suorastaan jättiläiseltä monen muun yhteiskuvassa poseeranneen rinnalla, mutta Suotamo puolestaan on vielä Anttilaakin pidempi 2,11 metrin pituudellaan.

Apua, Mörkö kutistunut”, on yksi kommentoija heittänyt.

”Sait Mörkö Anttilankin näyttämään lyhyeltä”, kommentoi toinen.

Joonas Suotamo on hyötynyt pituudestaan, sillä hän on entinen ammattikoripalloilija. Koripallokontaktien ansiosta mies sai Hollywood-roolin Chewbaccana, kun hahmoa jo ensimmäisestä elokuvasta lähtien näytellyt Peter Mayhew menetti liikuntakykynsä.

Lue myös: IS: Marko Anttilan vanhemmat kertovat mielipiteensä ”Mörkö”-nimestä!

Lue myös: Marko "Mörkö" Anttila ottaa kunnian voitosta nöyrästi: "En ole koko uraa ollut valokeilassa"

Kilpailut

Uusimmat