Kuva: Instagram

Suomalaiset laulajakaunottaret törmäsivät toisiinsa juhlahumussa: "Tämmöinen kamu löytyi"

08.07.2019 15:45 - Senni Loikala

Laulajalupaus Vilma Alina päivitti Instagram-tiliään hauskalla festivaalipäivityksellä.

Maaliskuussa toisen levynsä julkaissut artisti Vilma Alina, 26, päivitti viikonloppuna suosittua Instagram-tiliään kuvalla, jossa hän ja helmikuussa esikoislevynsä julkaissut laulajakollega Sini Yasemin viettävät yhdessä aikaa Ruisrockissa. Kuvassa Vilma Alina ja Sini Yasemin pitävät käsiään toistensa ympärillä ja Vilma Alinalla on nimensä mukaan nimetty olutpullo kädessään.

"Eilen Ruississa oli mukavaa. Tämmönen kamu löytyi ja bissepullossa oli mun nimi. Satoi. Ihmiset oli hyvällä mielellä. Kesä", Vilma Alina kirjoittaa päivityksessä. 

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Vilma Alina kertoi viime vuonna Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa, että kohtasi ennakkoluuloja varsinkin uransa alkuvaiheessa. 

- Nykyisin en enää kohtaa niitä niin paljon, mutta varsinkin silloin kun olin nuorempi, niin vallalla tuntui olevan ihmisten keskuudessa se käsitys, että sedät tekee nyt näille pikkumimmeille musaa. Ihmisten oli vaikea nähdä nuori mimmi tekemässä itse omat musiikkinsa. Ihmiset olettavat minun olevan joku levy-yhtiön tuote, vaikka levy-yhtiö ei ole määritellyt tekemisiäni.

Lue myös: Rokkityttö Sini, 26, räjäytti potin dancehall-feattauksella: "Löysin itsestäni uuden puolen"

Kilpailut

Uusimmat