Kuva: Instagram

Sara Sieppi juhli mallikaverinsa polttareita viisi päivää - esittää nyt hupaisan toiveen

15.07.2019 14:45 - Senni Loikala

Sara Sieppi julkaisi hauskan päivityksen Sabina Särkän polttareiden päätteeksi.

Malli, bloggaaja ja ex-missi Sara Sieppi, 28, julkaisi hauskan päivityksen mallina työskentelevän ystävänsä Sabina Särkän useita päiviä kestäneiden polttareiden jälkeen. Monet polttareita järjestäneet tietävät, että ohjelman suunnittelussa ja järjestelyiden tekemisessä on kova työ. Polttareiden eteen nähdään usein sen verran vaivaa, että myös odotukset niiden onnistumisesta ovat suuret. 

"Näin sunnuntain kunniaksi ihan pieni pyyntö: nyt jos hetkeen mun kaverit ei menis naimisiin", Sieppi kirjoittaa Instagramissa. Päivityksessä on hänen peilin kautta ottamansa selfie.

Särkän polttarit kestivät mitä ilmeisimmin viisi päivää, sillä Sieppi käyttää päivityksessä aihetunnistetta #viiskauttaviis. Polttariseurueen aiemmista julkisista somepäivityksistä on selvinnyt, että polttarit alkoivat Espanjan Marbellassa. Viikonloppuna polttarit jatkuivat esimerkiksi Tikkurila-festivaaleilla.

Sabina Särkkä on kommentoinut Siepin tuoretta päivitystä näin: "Oli maailman parasta!" Särkkä avioituu Ossi Kivimäen kanssa syyskuussa.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Ihmiset ihmettelevät Sara Siepin tiuhoja ulkomaanmatkoja - paljastaa, että erolla vaikutusta

Lue myös: Sara Sieppi avautui hämmentävästä hierojakokemuksesta: "Jää muistoihin muunkin kuin paikan takia"

Lue myös: Sara Siepin tuore lomakuva sai aikaan kiivasta keskustelua - ymmärrätkö miksi?

Kilpailut

Uusimmat