Kuva: AOP

Me Naiset: Syke-kaunotar koki salamarakastumisen, haaveilee vauvasta: "Jos se vain onnistuisi"

18.07.2019 14:15 - Senni Loikala

Myös Salatuissa elämissä aiemmin näytellyt Jenni Banerjee asuu tanskalaisen kumppaninsa kanssa yhteisellä hevostilallaan.

Syke-sarjaa sairaalaklovnin roolissa tähdittävä näyttelijä Jenni Banerjee, 38, kertoo Me Naisten haastattelussa avoimesti parisuhteestaan tanskalaiseen Joakim Arkeniin, 45. Viimeisen vuoden aikana Banerjee ja Arken tapasivat toisensa, Arken muutti Suomeen ja pari hankki oman hevostilan Tuusulanjärveltä.

- Asiat ovat tapahtuneet vauhdilla, mutta meille oli nopeasti selvää, että haluamme olla yhdessä. Kun takana alkaa olla jo kilometrejä ja olen kokenut paljon asioita, on perspektiiviäkin. Tässä suhteessa olen todella onnellinen, Banerjee kertoo.

Kun pari aiemmin otti yhteenmuuton puheeksi, oli heti selvää, että he asettuisivat Suomeen. Lontoossa ja New Yorkissa aiemmin asunut Banerjee ei tunne enää vetoa ulkomailla asumiseen.

- Tarvitsen todella paljon perhettäni ja ystäviäni. En haluaisi taas muuttaa uuteen maahan ja aloittaa kaikkea alusta. Joakim sanoikin heti, ettei hänkään halua sitä minulle. Minulle on tosi iso asia, miten hän mietti siinä minua. Minun ei tarvinnut edes pyytää sitä.

Lapsihaaveita

Jenni Banerjee kertoo, että myös perheenlisäys olisi tervetullut asia. Näyttelijä ilmaisee tietävänsä, että tuon unelman toteutuminen on kuitenkin täysin elämän käsissä.

- Minulla on ollut vauvahaaveita aiemminkin, mutta nyt ne ovat selkeitä. Jos se vain onnistuisi, haluaisin lapsen, olenhan jo 38-vuotias. Niin kuin Syke-sarjan roolihenkilöni Santtu sanoi: En usko, että lapsia tehdään. Niitä saadaan, jos saadaan. Katsotaan, miten käy. 

Jenni Banerjee on näytellyt myös Salatuissa elämissä, Kotikadussa ja Käenpesässä. Hänellä oli myös roolit myös esimerkiksi elokuvissa Pahat pojat ja Hymypoika.

Näyttelijä on julkaissut Instagram-tilillään yhteiskuvia kumppaninsa kanssa. Alta näet pariskunnan yhdessä.

View this post on Instagram

The dogs just needed a rest on the walk.

A post shared by Jenni Banerjee (@jennibanerjee) on

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

View this post on Instagram

Happy ❤️.

A post shared by Jenni Banerjee (@jennibanerjee) on

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Salkkarit-tähti avautuu pelottelusta, jota on kohdannut vauva-arjessa - oletko syyllistynyt?

Lue myös: Syke-tähti kertoo, miten #MeToo-kampanja muutti suomalaisen elokuva-alan: "Se näkyy konkreettisesti"

Lue myös: Salkkarit-tähden tytär voitti Suomen mestaruuden: 'Kuinka ylpeä voikaan olla'

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat