Kuva: Senja Rapila

Paula Vesalan hauskin Instagram-päivitys ikinä? Saanut ihmiset nauramaan vedet silmissä, katso

21.08.2019 15:15 - Senni Loikala

Tähti julkaisi hulvattoman kuvasarjan kiireisen kesänsä seurauksista.

Laulaja ja näyttelijä Paula Vesala, 37, ei juuri ehtinyt ladata akkujaan kesällä. Artisti keikkaili tiuhaan ja oli Seurapeli-komediaelokuvan kuvauksissa. Vesala näyttelee elokuvassa 35-vuotiasta Ullaa, joka työskentelee kustannustoimittajana. Tiukka työtahti vei mehut tähdestä, ainakin hänen keskiviikkona julkaisemansa Instagram-päivityksensä perusteella.

Päivityksessä on hauska kuvasarja, jonka jokaisessa otoksessa Vesala esittää lopen uupunutta. Yhdessä kuvassa uima-altaassa oleva artisti leikkii nukahtaneensa altaan reunaa vasten, toisessa hän esittää nukkuvansa suuren kiven päällä ja kolmannessa simahtaneensa kesken ruokailun. Kuvia on vielä lisää.

Vesala kirjoittaa sarkastisesti kuvien yhteydessä näin: "Kesällä oli rundi ja leffan kuvaukset päällekkäin, ei ottanut melkein yhtään voimille! Kaverin mielestä olin muka loman tarpeessa. Enpä tiedä. Katso vauhdikkaat matkakuvat Virosta! Sanoisin, että ota hatusta kiinni, sen verran äksöniä näkyvissä ja olen hyvää matkaseuraa.

Päivitys on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Julkisuuden henkilöistä ainakin ChisuMikko Leppilampi, Elias Kaskinen, Jesse Kaikuranta ja Esko Eerikäinen ovat kommentoineet päivitystä ilmeisen huvittuneina. Monet heistä ovat käyttäneet kommenteissaan vedet silmissä nauravaa hymiötä.

Katso kaikki kuvat painamalla päivityksen oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Mitä amerikkalaiset tietävät Suomesta? Paula Vesala paljastaa kokemuksensa

Lue myös: Paula Vesala lähes tunnistamattomana tuoreessa kuvassa - huomaatko mikä on muuttunut?

Lue myös: Vesala ja Sanni julkaisivat samaistuttavan videon - onko sinulle käynyt samalla tavalla?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat