Kuva: Emmi Moilanen

Anna: Painoon kohdistunut kommentti jäi laulaja Ellinooran mieleen - reagoi päättäväisesti

10.10.2019 13:45 - Iiro Myllymäki

Ellinoora kertoo Annalle, että hänelle tärkeintä on kropan toimivuus eikä tiettyyn vaatekokoon mahtuminen.

Ellinoora, 25, on laulanut tiensä suomalaisten sydämiin rehellisillä teksteillään, vivahteikkaalla tulkinnallaan ja tarttuvilla melodioillaan. Suuri suosio tarkoittaa myös suurta huomiota, jota nainen saa sekä netin keskustelupalstoilla että välittömässä arjessaan. Ellinoora kertoo Anna-lehdelle, että erityisesti yksi palaute on jäänyt kaikumaan hänen mieleensä.

Ellinoora oli mukana Vain elämää -ohjelman yhdeksännellä kaudella vuosi sitten. Tuolloin joku oli kirjoittanut hänestä, että ”se pinkkitukkainen paksu tyttö lauloi hienosti”. Nainen mietti päättäväisesti, että ainakaan tällaiset kommentit eivät saa häntä laihduttamaan.

- Arvostan sitä, että kroppani toimii ja voin tuottaa ääntäni terveesti. Se, että minulla on hyvä olo, on paljon tärkeämpää kuin se, mahdunko s-koon vaatteisiin. En ole malli. Jos sopivaa vaatekokoa ei löydy, tehdään se itse. Tehdään vaikka sukkahousut, jotka eivät purista, Ellinoora sanoo Annan haastattelussa.

Ellinooralle on muodostunut selkeä oma tyylinsä. Sitä myötä, kun hän on tullut enemmän sinuiksi oman itsensä kanssa, hän on uskaltanut revitellä enemmän tyylillään. Tätä nykyä naisen esiintymisasut ovat runsaan naisellisia ja värikkäitä siinä missä vielä muutama vuosi sitten naisen lavatyyli oli pelkistetympi. Ellinoora kuitenkin kokee, että hän ei mene työssään minkään roolin taakse.

- Minulla ei ole suojamuuria tai roolia. Minun ei tarvitse olla superseksikäs tai täydellinen saadakseni hyväksyntää, Ellinoora kertoo.

Nainen on alkanut keskittyä entistä enemmän sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiinsa. Nainen käy terapiassa noin kerran viikossa, ja hän on opetellut kuuntelemaan oman kehonsa signaaleja. Hän on esimerkiksi rajoittanut alkoholinkäyttöään.

- Olen tullut entistä tietoisemmaksi siitä, miltä kehossani tuntuu. Nykyisin käytän alkoholia harvoin. Voisin juoda lasillisen samppanjaa silloin tällöin, mutta mieluummin olen juomatta. Absolutisti en silti ole, Ellinoora kertoo Annalle.

Lue myös: Nimettömänä annettu ilkeä palaute ärsyttää Ellinooraa: "Puhdasta v*ttupäisyyttä"

Lue myös: Ellinooran omaleimainen Ruisrock-keikkatyyli ihastuttaa - "Upein asu ikinä!"

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat