Kuva: Emmi Moilanen

Antti Railio avautuu rakkauselämästään - oli jo luopunut toivosta, kun kohtalo iski tuttavan häissä

11.10.2019 17:15 - Iiro Myllymäki

Laulaja on nyt onnellisempi kuin koskaan, ja siitä on kiittäminen Siiri-kihlattua. Parin rakkaustarina on kuin suoraan romanttisesta elokuvasta.

Antti Railio, 35, on onnellinen mies. Tätä hän ei ole aina voinut sanoa. Laulaja on elämässään kokenut masennuksen alhot, eron pitkästä suhteesta ja kipuilut oman tien etsimisessä musiikkiuralla. Nyt mies suorastaan hehkuu iloisuutta ja tyytyväisyyttä, ja yksi merkittävä syy tähän on rakkaus.

- Olen onnellisempi kuin koskaan ja todella rakastunut. Löysin sielunkumppanini ja samalla itselleni parhaan ystävän. Ajattelin, että sellaista ei olisi meikäläiselle, mutta kyllä vain olikin, Railio sanoo Voice.fi:n haastattelussa.

Mies puhuu naisystävästään Siiristä, jonka kanssa hän on kihloissa ja avoliitossa. Mies on kertonut Iltalehdelle, että pariskunta juhlii häitään ensi kesänä. Suhde on edennyt vauhdilla, sillä kaksikko tapasi kesällä 2018. Ennen Siirin tapaamista Antti oli ehtinyt jo kyynistyä rakkausasioissa.

- Olin kipuillut jonkin aikaa erosta ja ajattelin, että eipä tähän syliin varmaan ketään tule eikä tarvitse välttämättä tullakaan. Ollaan sitten vaikka yksin.

Kohtalo päätti toisin. Antin ja Siirin ensikohtaaminen oli kuin suoraan romanttisesta elokuvasta. Antti Railiota oli kysytty vierailevaksi muusikoksi erään tuttavansa häihin, ja miestä pyydettiin myös kirkkoon laulamaan. Kirkossa mies istuskeli sivussa ja ihasteli kaunista hääparia.

- Muistan ajatelleeni, että harmi kun itselle ei varmaan ikinä tuollaista onnea suoda. Sitten katsoin sivulle, ja huomasin erään erittäin kauniin naisen, Railio muistelee.

Tuo nainen oli Siiri, morsiamen sisko. Siiri oli kirkossa poikansa kanssa, ja poika oli levittänyt Siirin käsilaukun sisällön pitkin kirkon lattiaa. Tilanne sai Antti Railion naureskelemaan itsekseen. Siiri huomasi Antin reaktion tilanteessa ja tuli myöhemmin hääjuhlissa puhumaan miehelle. Mies tunsi kipinän kaksikon välillä saman tien.

Antti Railion onnellisuus on näkynyt ja kuulunut myös uuden musiikin levyttämisessä. (kuva: Emmi Moilanen)

Kohtaaminen jäi Railion mieleen, ja muutamaa päivää myöhemmin mies näki sattumalta naisen kuvan Instagramissa. Tätä kautta mies sai tietää Siirin nimen, ja tämän jälkeen hän meni katsomaan, onko nainen Facebookissa. Tässä kohtaa mies yllätyksekseen huomasi, että nainen oli jo laittanut hänelle viestiä, mutta se oli mennyt Messengerissä roskapostin joukkoon. Antti Railio vastasi viestiin, ja loppu on historiaa. Pari sopi pian ensitreffeistä, ja jo hääkohtaamisen yhteydessä havaittu kipinä alkoi lyödä kunnolla liekkiä.

- Se oli vähän sellainen salama kirkkaalta taivaalta. Jalat lähtivät alta kummallakin. Elämässäni ei ole ollut aiemmin sellaista hurmosta, Railio kuvailee.

Tunne oli uusi miehelle. Tästä syystä häntä jännittikin alussa, mitä oikein on tapahtumassa. Nopeasti jännitys vaihtui varmuudeksi todellisesta sielujen sympatiasta. Kaksikko löysi jatkuvasti lisää yhdistäviä tekijöitä sekä elämänkokemuksissaan että kiinnostuksenkohteissaan.

- Sitä oli niin hirveän rakastunut, ettei oikein keskittynyt muuhun kuin siihen tunteeseen.

Kuuden lapsen uusioperhe

Pariskunta eteni kesällä roihahtaneessa romanssissa nopeasti. Parin kuukauden seurustelun jälkeen kaksikko muutti yhteen, ja jo marraskuussa pari meni kihloihin. Nyt pariskunta elää uusioperhearkea, johon kuuluu yhteensä kuusi lasta. Railion mukaan uusioperhe-elämässä kaikki on mennyt yllättävän kivuttomasti. Kaksikko onnistuu myös järjestämään omaa aikaa, kun lapset asuvat myös toisten vanhempiensa luona.

Antti Railio on ollut tuttu monelle suomalaiselle hänen vuoden 2013 Voice of Finland -voittonsa myötä. Railio sanoo, että Siiri ei kuitenkaan tiennyt hänestä mitään heidän kohdatessaan. Mies kertoi olevansa ammatiltaan laulaja, mutta siinä se. Totuus miehen julkisuudesta valkeni Siirille yllättävällä tavalla.

- Olimme olleet yhdessä muutaman kuukauden, kun hänen työkaverinsa kysyi häneltä, että minä vuonna se Antti voitti Voice of Finlandin. Hän reagoi siihen kysymällä, että ”anteeksi mitä”, Railio sanoo nauraen.

Antti Railion julkinen työ on tuonut oman vivahteensa parisuhteeseen. Antti mietti omaa tunnettuuttaan esimerkiksi silloin, kun pari pohti suhteen julkistamista sosiaalisessa mediassa. Mies halusi varmistaa, että Siiri olisi valmis asiasta nousevaan julkiseen kiinnostukseen. Kaksikko päätyi julkistamaan suhteen vain muutama viikko tapaamisen jälkeen. Tämän jälkeen Railio on jakanut parista useita suloisia yhteiskuvia Instagramiin. Julkisuudenhenkilöllä sosiaalisen median käyttö on taiteilua siinä, miten paljon on valmis avaamaan yksityiselämäänsä julkisuuteen.

- Yritämme pitää yksityisyyden niin paljon kuin mahdollista, mutta haluan kuitenkin elää ihan normaalia elämää.

Kuuntele alta, kun Antti kertoo siitä, miksi julkisuus tuli aluksi pienenä shokkina Siirille.

Lue myös: Antti Railio kylpee rakkaudessa - julkaisi ihastuttavan kuvan, joka kertoo paljon

Lue myös: Antti Railio juhlii syntymäpäiväänsä: "35 vuotta sitten äiti oli uupunut, mutta onnellinen"

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat