Kuva: MTV3

Ensitreffit alttarilla -pari sai yllättävän ehdotuksen radiojuontajalta - vastaus hymyilyttää

07.11.2019 13:45 - Henna Koste

Ville ja Anniina hurmasivat suomalaiset Ensitreffit alttarilla -sarjassa. Suureksi faniksi tunnustautui myös Iskelmän Aamuklubin juontaja Pauliina Puurila.

Ensitreffit alttarilla -sarjan kuudennelta kaudelta syntyi yksi oikea pariskunta. Annina ja Ville päättivät jatkaa avioliittoaan myös sarjan päättymisen jälkeen. Iskelmän Aamuklubin Pauliina ja Mikko ottivat yhteyttä pariskuntaan. Pauliina tunnustautui suureksi Ensitreffit alttarilla -sarjan faniksi ja etenkin Ville ja Annina ovat saaneet hänen sydämensä pamppailemaan. Mitä heille siis kuuluu nyt?

- Elämä on lähtenyt aika hyvin liikkeelle. Ville on tosiaan muuttanut tänne. Nyt elellään Loimaalla perusarkea, Anniina kuvailee. 

- Aika ihanaa ja kivaa on. Loimaa on ottanut minut avosylin vastaan. Olen kiitollinen siitä kaikille, ketkä ovat kertoneet kuinka mukavan vaikutuksen olemme tehneet, Ville jatkaa. 

Pauliina toivoo, että he voisivat viettää yhteistä aikaa Villen entisellä kotiseudulla Ylöjärvellä ja kertoo, kuika hän ihailee pariskunnan suhdetta toisiinsa.

- Kai se kaikkien kokemusten kautta, kun viimein löytää sielunkumppanin elämäänsä, siitä pitää kaikin tavoin pitää kiinni, Ville pohtii. 

Radiojuontaja utelee, onko ohjelmassa suunnitelluille lastenhuoneille tulossa pian käyttöä. Pauliinalla on myös yllättävä ehdotus tuoreelle avioparille.

- Olisiko mitenkään mahdollista, kun ensimmäinen ihana pulla sujautetaan uunin perukoille, että nimeni nostettaisiin esiin kummeja pohdittaessa?, hän muotoilee.

- Kyllä me sulle sellainen radio- tai julkkiskummin titteli sulle luvataan, Ville vastaa.

Kuuntele haastattelu alta.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Yksi tekijä karsii Ensitreffit alttarille -hakijan heti - suosikkiohjelmaan jälleen satoja halukkaita

Lue myös: MTV: Ensitreffit alttarilla -Heidi ohjelman jälkeen: "En ole eläessäni ollut niin vihainen"

Kilpailut

Uusimmat