Kuva: AOP

Sampo ja Minttu Kaulanen avoimina seksielämästään: "Käymme erotiikkakohteissa"

19.12.2019 20:45 - Henna Koste

Pariskunta pääsee toisinaan myös kaksin reissuun.

Sampo Kaulanen on ollut tänä syksynä paljon esillä muun muassa uutuuskirjansa tiimoilta. Myös Minttu Kaulanen on nähty tv-ruudussa Suurin pudottaja -ohjelmassa. Pariskunta kertoo Iskelmän Satu Kotosen Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa parisuhteestaan. 

Kuinka tärkeää seksi on heille? 

- Kyllähän me todella paljon seksiviesteillään ja pidetään sitä kaikkea yllä, lähes tulkoon päivittäin, että siinä pysyy tietynlainen kipinä yllä, Sampo kertoo.

- Vaikka sosiaalisessa mediassa työnnetään tissiä, persettä ja sellaista, se ei ole sitä oikeaa seksuaalisuutta. Seksuaalisuus ja seksi parisuhteessa ovat meidän tapauksessa kehittyneet ja jalostuneet. Eikä ole päästetty niitä sellaiseen "ei ole olemassakaan" -vaiheeseen, Minttu jatkaa.

Nainen pohtii, että elämäntilanne saattaa toisinaan tuoda haasteita. 

- Toki on rajoitteita. Meillä on joskus talo täynnä lapsia. Silloin, kun ollaan Lapissa saattaa olla enemmän ja kun ollaan Tampereella, saattaa olla vähemmän. Se ei ole syy antaa sen olla. Me olimme kuitenkin pariskunta ennen niitä lapsia tai ennen sitä yhteistä lasta. Olemme aika hyvin koittaneet pitää siitä kiinni, Minttu sanoo.

He kertovat heillä on hyvä tukiverkosto, josta on iso apu. Silloin he pääsevät aikuisten reissuihin kahdestaan. 

- Ulkomailla käymme erotiikkakohteissa, on nakupaikkoja ja on kaikennäköistä, Sampo toteaa.

- Olemme todella avoimia seksuaalisuudestamme: mitä haluamme ja mitä teemme? Se on typerää kuvitella, että toisen pitäisi tietää, Minttu sanoo.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan RadioPlay-sovelluksesta.

Lue myös: Sampo Kaulanen paljastaa, kuinka härskisti käytti Diili-ohjelmaa hyväkseen: "Raakaa työtä"

Kilpailut

Uusimmat