Kuva: Henna Koste

Olga Temonen pääroolissa miehensä uutuuselokuvassa: "Jouduin ehdottamaan itseäni siihen"

08.01.2020 20:45 - Henna Koste

Näyttelijä Olga Temonen näyttelee pararatsastaja Jaana Kivimäkeä maaliskuussa ensi-iltansa saavassa elokuvassa. Rooli sopi lopulta näyttelijälle paremmin kuin hyvin.

Näyttelijä Olga Temonen, 41, nähdään keväällä Tuukka Temosen Aika jonka sain -elokuvassa. Tositapahtumiin pohjautuva elokuva kertoo pararatsastaja Jaana Kivimäen tarinan.  Lokakuussa 2018 Tuukka Temonen paljasti Voice.fi:n haastattelussa, että hänellä on selkeä näkemys siitä, kuka tulisi esittämään pääroolin. Hän ei kuitenkaan tuolloin voinut paljastaa ajatuksiaan. 

- Se oli aluksi jopa selkeämpää minulle kuin hänelle. Jouduin itse itseäni ehdottamaan siihen. Hän oli aluksi, että "aijaa, okei?" Hän ei ollut nähnyt sitä. Mitä pidemmälle tuotanto eteni, sitä selkeämmäksi se tuli. Rooli olikin monella tapaa minulle tehty, Olga paljasti Voice.fi:lle Teräsleidit-elokuvan kutsuvierasnäytöksessä.

Tällä hetkellä elokuva on lopputuotannossa - käytännössä valmis. 

- Olen tosi iloinen, että olemme saaneet tehtyä sen. Tämä on tarina, joka ansaitsee tulla kerrotuksi. Siitä tuli ihana, juuri sellainen kuin ajattelin ja vielä parempikin - omaan roolityöhöni puuttumatta. Kokonaisuus on ihana, Temonen iloitsee.

Myös Jaana Kivimäki on nyt nähnyt elokuvan. 

- Oli todella liikuttavaa olla paikalla, kun hän näki sen. Hän eli jokaisen tunteen tietenkin vielä  voimakkaammin kuin kuka tahansa muu, näyttelijä kertoo.

Katso traileri alta.

Lue myös: Olga Temosen julkaisemaan kuvaan voi moni pariskunta samaistua: "Laatuaikaa"

Kilpailut

Uusimmat