Kuva: AOP

MTV: Vicky Rostin ylioppilasjuhlista ihana kuvamuisto - kilistelemässä Armi ja Danny!

09.01.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Vicky Rosti muistelee kouluvuosiaan Luokkajuhlat-ohjelmassa.

Virve ”Vicky” Rosti, 61, on vieraana lauantaina MTV3:lla nähtävässä Luokkajuhlat-ohjelmassa. Ohjelmassa nainen muistelee kouluvuosiaan, ja jaksossa nähdään yksi erityisen paljon nostalgiahermoa kutkuttava kuva. Vicky Rosti on kaivanut arkistoistaan kuvan ylioppilasjuhlistaan, joihin vieraiksi olivat saapuneet muun muassa tähtiduo Armi ja Danny.

Dannylla oli merkittävä rooli Vicky Rostin uran alussa. Rosti oli vain 15-vuotias, kun hän voitti Iskelmälaulumestaruuskilpailut vuonna 1974. Pian voiton jälkeen Rosti pääsi mukaan Dannyn kesäkiertueelle. Danny oli jo tuossa vaiheessa viihdemaailman supertähti ja konkari, josta oli paljon apua Vicky Rostin uran alkutaipaleella. Ei siis ihmekään, että Danny ja Armi Aavikko saapuivat naisen ylioppilasjuhliin. Dannylla ja Armilla oli työsuhteen lisäksi vuosia kestänyt salasuhde.

Nostalgisen kilistelykuvan Rostin ylioppilasjuhlista näet alla olevalta videolta.

Luokkajuhlat-ohjelmassa Vicky Rosti muistelee, millaiset paperit hän onnistui kirjoittamaan tiiviin keikkailun yhteydessä.

- Kirjoitin M:n paperit, että olisi se voinut paremminkin mennä. En minä sillä ylioppilashatulla mitään tehnyt. Sain yleissivistystä ja vähän kielitaitoa, ja voipahan juhlia vappuna hattu päässä, Rosti kertoo naureskellen.

Luokkajuhlat-ohjelmassa viihdemaailman tähdet muistelevat kouluvuosiaan ja illan päätteeksi yksi luokka voittaa hauskat luokkajuhlat. Vicky Rostin kanssa lauantain jaksossa nähdään radiojuontaja Viki Eerikkilä.

Lue myös: Puhelinsoitto Dannylta käynnisti Vicky Rostin laulu-uran: "Järisyttävän iso juttu"

Lue myös: Iskelmätähti katuu törkeää vitsiään: "Hävettää!"

Lue myös: Miltä tuntuu, kun omasta parisuhteesta väännetään vitsiä, Erika Vikman? Naiselta yllättävä reaktio

Kilpailut

Uusimmat