Kuva: MTV3

Jorma Uotisen tunnistaa lähes kaikki suomalaiset - muistelee hulvatonta kohtaamista tarhaikäisen kanssa

07.02.2020 20:45 - Senja Rapila

Tanssii tähtien kanssa -tuomari ei säiky julkisuutta, vaan osaa nauraa hauskoille kohtaamisille.

Kansainvälistä uraa tehneen ja suomalaista televisioviihdettä tähdittäneen Jorma Uotisen, 69, tunnistaa lähes jokainen suomalainen. Mies onkin ollut monenmoisessa mukana persoonallisella ja muistettavalla olemuksellaan.

Uotinen kertoi Iskelmällä Sadun sunnuntaivieras -haastattelussa, että on jo tottunut siihen, että miltei jokainen vastaantulija tunnistaa hänet.

- Olen tottunut sellaiseen, että joka päivä kun kuljen kadulla, aina tulee vastaan joku joka pyytää selfien ja se on ihan okei, hän nauraa haastattelussa Satu Kotoselle.

- Jopa tarhaikäiset lapset tunnistavat mut ja se oli mielestäni fantastista, kun tein elämysmatkailun ja menin raitiovaunuun ja siellä oli joukko tarhan lapsia. Kun nousin siihen vaunuun, niin yksi tyttö huusi heti, että: "Jorma!". Se oli mielestäni fantastinen hetki, alle kouluikäinen lapsi siinä on ja on selvästi katsellut ohjelmiani.

Uotinen kertoo myös hulvattomasta kohtaamisestaan edellisessä asunnossaan. Hän oli pesemässä asuntonsa ikkunoita, kun sai yllättävältä taholta kannatusta.

- Tämä tapahtui edellisessä asunnossani, jonka vieressä oli koulu. Kun pesin omia ikkunoitani, sieltä koulusta oppilaat tulivat siihen niiden omalle ikkunalle huutamaan, että ei huono! 

Voit kuunnella koko haastattelun Radioplaystä, täältä.

Lue myös: Jorma Uotinen paljastaa, ketkä hän olisi halunnut nähdä TTK-kisassa: 'Jo edesmennyt'

Lue myös: MTV: Helena Lindgren paljastaa hauskan seikan suhteestaan ex-mieheensä: "Käyn Jormalla pyykillä"

Kilpailut

Uusimmat