Kuva: AOP

Arttu Wiskari muisteli ystäväänsä Olli Lindholmia Iskelmä Gaalassa: "Hän aina v*ttuili minulle"

21.02.2020 22:20 - Iiro Myllymäki

Arttu Wiskarilla on monia lämpimiä muistoja Olli Lindholmista.

Arttu Wiskari saapui Tampere-taloon perjantai-iltana juhlistamaan Iskelmä Gaalaa. Mies kertoo Voice.fi:lle, että gaalassa yleensä näkee saman porukan juhlimassa, mutta nyt yksi merkittävä tekijä oli joukosta poissa. Olli Lindholmin poismeno näkyi Wiskarin gaalaillassa.

- Olen tottunut siihen, että kun kävelen Iskelmä Gaalaan sisään, Olli aina v*ttuilee minulle heti ensimmäisenä. Nyt valitettavasti hän ei pääse v*ttuilemaan. Meillä oli aina hauskat bileet hänen kanssaan gaalassa, Wiskari sanoo.

Olli Lindholmin poissaolo iskeytyi Wiskarin tajuntaan toden teolla jo ajomatkalla gaalaan.

- Radiosta tuli Suvi Teräsniskan versio Ihmisen poika -kappaleesta, niin heti tuli mieleen, että hemmetti, Olli ei ole tänään gaalassa. Hän oli tosi iso tyyppi täällä gaalassa.

(kuva: Senja Rapila)

Yksi hauska muisto kaksikon yhteiseltä Iskelmä Gaala -taipaleelta on Wiskarin ensimmäisestä Iskelmä Gaalasta vuodelta 2011.

- Eräs toinen artisti tuli sanomaan minulle, että mitäs yhden hitin ihme. Tähän Olli sanoi, että tästä jätkästä kuullaan vielä paljon enemmän kuin yksi hitti. Hän puolusti minua heti silloin, ja meistä tuli hemmetin hyvät kaverit, Wiskari sanoo.

Olli Lindholmin poismeno varjosti viime vuoden gaalaa, sillä mies oli menehtynyt vain muutama päivä ennen gaalaa. Miestä muistettiin myös tämän vuoden gaalassa, kun Suvi Teräsniska esiintyi yhdessä Yö-yhtyeen jäsenten kanssa.

Lue myös: Suvi Teräsniska julkaisi kuvan Olli Lindholmin haudalta: "Tulin, koska lupasin"

Kilpailut

Uusimmat